CGI

Salesforce Arkitekt, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 27 november 2021
Stängs
den 27 december 2021
Ref:
J1220-0321
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en Salesforce Architect till vårt team i Malmö.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Salesforce Arkitekt blir du en nyckelperson när vi bygger upp och utformar vårt erbjudande kring Salesforce. Med din expertis och erfarenhet sätter du prägel på vårt arbete tillsammans med våra kunder men är också ledande i hur vi på bästa sätt skapar värde för våra kunder. CGI är Platinum Partner med Salesforce och du kommer att ha stöd från våra tio globala Center of Excellence och cirka 600 professionals. Vi har högt i tak, har roligt med varandra, hjälps åt och har inställningen är att ingen uppgift är för liten eller för stor.

Du kommer att vara placerad i Malmö. Resor kan ingå i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Du har ett positivt driv och din nyfikenhet i kombination med ditt tekniska intresse har lagt grunden för hur du skapat värde för verksamheter. Som arkitakt har du också fokus på kvalitet och har en vilja att ständigt utmana och utveckla både dig själv men också de du arbetar med. Tillsammans kommer vi långsiktigt att arbeta för att du utvecklar dig att ligga i framkant, men också att vi på CGI . Du har antagligen certifieringar inom plattformen men har framförallt den viktiga erfareheten från större implementeringar och kunder. Det är också en bra egenskap att ha nära till skratt då vi tror att glädje och humor gör dagen lite bättre.

Vi tänker att du även har erfarenhet från/inom:
• Erfarenhet av att föra diskussioner med verksamheter om deras strategiska mål och hur de krav man har omvandlas till lösningar på Salesforce-plattformen.
• Har gedigen kunskap om plattformen för att implementera lösningar som utnyttjar standarder och best practices
• Du kan genomföra kvalitetsaudits på kod
• Erfarenhet av att migrera äldre lokala lösningar till Salesforce
• Erfarenhet att integrera Salesforce med andra system, så som ERP, kundtjänssystem, och andra affärssystem
• Kunskaper i APAX

Har du kunskaper inom molnbaserade tjänster eller utveckling är det meriterande.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till
Greger Berglund, Director Consulting Services: greger.berglund@cgi.com.

Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb