Ledigt jobb som junior first line supporttekniker i Östersund!

Plats
Östersund
Annonserat
den 29 september 2021
Stängs
den 9 november 2021
Ref:
8d7e200f-01b8-479e-a5a2-c99b4a1485fb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Brinner för service och vill utvecklas inom IT Support? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi på Experis har just nu ett spännande uppdrag för dig som eventuellt är i början på din karriär som first line supporttekniker hos en av våra kunder i Östersund. Vänta inte med din ansökan!

Ort: Östersund
Start:
Enligt överkommelse
Omfattning:
100 %
Arbetstider:
Skiftgång

Arbetsuppgifter

Som first line supporttekniker kommer du att arbeta på ett internationellt, framgångsrikt och innovativt företag i Östersund som är verksamt inom IT. I rollen kommer du framför allt att ge teknisk support över mejl och telefon, hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system och administrera konton och behörigheter till olika system. Utöver det kommer du att lösa inkommande ärenden.

Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som är mycket serviceinriktad och tycker att det är spännande att arbeta med first line support och problemlösning.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor. Du har gymnasiekompetens, med fördel inom IT teknik.

Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom Servicedesk. Du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser B-körkort som mycket meriterande då det kan förekomma resor i samband med utbildningar.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet
Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Liknande jobb

Liknande jobb