Experis söker on-site tekniker till Stockholm!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 september 2021
Stängs
den 21 november 2021
Ref:
b1c914c1-dcf1-492e-807a-1d3df0d4a8ea
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Nu söker vi en serviceinriktad och ansvarstagande on-site tekniker till Ingram Micro. Din roll är mycket viktig då du supportar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system.

Om tjänsten

I rollen som on-site tekniker kommer du både att arbeta som lokal IT-support genom servicedesk för hårdvara såsom datorer, printers och scanners samt till stor del med implementation och support kring olika system. Du ingår i vårt nordiska IT-team, men arbetar självständigt i nära samarbete med kollegor både lokalt och nordiskt.

Vi ser att du är en lokal IT-support för att upprätthålla processer och rutiner för god kvalitet. Det är av vikt att du arbetar enligt vår befintliga processstruktur samt bidrar till att utveckla denna. Då tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter inom client deployment, WMS support och image creation, är du flexibel i arbetsuppdrag och har intresse för att lära nytt. Arbetsbelastningen kan skifta från dag till dag vilket kräver förmåga att under tidspress göra omprioriteringar och trivas med att arbeta mot uppsatta deadlines.

Förutom ovan innebär rollen ansvar, såsom:
  • Service och data
  • Utveckla och stötta verksamheten i systemet
  • Problemlösning
  • Ha övergripande struktur i de dagliga arbetsuppgifterna


Arbetstiden för detta uppdrag är nattetid.

Din profil

Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av it-support och system så som SAP, AD och SCCM. Du är service-minded, mål- och resultatinriktad, har ett mycket gott ordningssinne samt en god kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt men samtidigt en hög integritet i din yrkesroll. Du har även B-körkort och tillgång till bil.

Du som söker har:
  • Gymnasiekompetens, meriterande med någon gymnasial påbyggnad
  • God IT-vana, främst Windows, AD, FnP server, SQL och LAN
  • Erfarenhet att jobba på egen hand
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet

Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på philip.erlandsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb