Experis söker nätverkstekniker till Saab i Linköping

Plats
Linköping
Annonserat
den 29 september 2021
Stängs
den 14 oktober 2021
Ref:
37974004-3dac-4083-8a3a-fa5e03d23343
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis har flera spännande uppdrag inom drift och nätverksutveckling för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Vi söker nu nätverkstekniker till Saab. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om uppdraget och konsultrollen

Vi söker nu två nätverkstekniker till Saab i Linköping. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Experis men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt den här rollen kommer du att arbeta med drift, utveckling och uppgraderingar för att säkerställa säkerhet och funktion.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med drift och nätverksdesign. Vidare ser vi gärna att du har en gedigen erfarenhet inom Networking, Campus Network och Routing med tonvikt kring Ciscos produkter. Du behärskar grundläggande nätverksdesign och har även erfarenhet inom hantering/förvaltning/konfigurering av brandväggar, med tonvikt på Check Point och FortiGate. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och svenskt medborgarskap är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i ett stort bolag sedan tidigare.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Hök via e-post: ellinor.hok@se.experis.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet
Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Liknande jobb

Liknande jobb