Ta chansen att jobba som konsult hos Experis!

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 29 september 2021
Stängs
den 19 november 2021
Ref:
59095e7e-ffb3-4a94-9fdd-db9637fa0ee2
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker nu en resultatorienterad och kommunikativ person till rollen som Projektledare. Jobbet passar framför allt dig som är ledande i din yrkesroll. Är du den vi söker? Läs mer nedan och skicka in din ansökan redan idag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Experis men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med projektledning, utvecklingsprojekt och projektplanering. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att driva utvecklingsprojekt, leda medarbetare och underleverentörer genom projektet, initiera och driva projekt och både självständigt och i nära samarbete med andra. Du kommer att arbeta på ett internationellt, världsledande och innovativt företag i Malmö eller Lund som är verksamt inom dagligvarubranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Den vi söker

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och vi söker dig som är en naturlig ledare med en god kommunikativ förmåga. För att lyckas med arbetet krävs det också att du är en person med mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. I övrigt behöver du ha en utbildning inom IT, data- och systemvetenskap eller ekonomi och erfarenhet av projektledning och projektplanering. ^

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Leonardo via e-post: leonardo.abarca@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig! Om Experis Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb