CGI

Senior IT-säkerhetsarkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 29 november 2021
Stängs
den 30 december 2021
Ref:
J0921-1554
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en senior IT-säkerhetsakritekt till vårt team i Stockholm som tillhör Cyber Security.

Framtida arbetsuppgifter:
Som senior IT-säkerhetsarkitekt, kommer du att arbeta mot våra kunder och hjälpa dom i frågor kopplat till infrastruktur och cloud lösningar. Du sitter som spindel i nätet och är van arbeta som rådgivande specialist till din kunder men du kan även gå ner och vara hands on vid behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Microsoft Azure och O365 på en djupare teknisk nivå.

I dina arbetsuppgifter ingår framförallt:

• Arbeta som rådgivande IT-säkerhetsarkitekt till våra kunder, fokus på frågor som rör akritektur
• Infrastruktur design med fokus på IT-säkerhet
• Rekommendera åtgärder för att stärka IT-säkerhet
• Designa säkra cloudlösningar i framför allt Azure och Google cloud.

Du kommer att vara placerad i Stockholm.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som senior IT-säkerhetsspecialist söker vi dig som är problemlösare, ansvarstagande, flexibel och relationsskapande med ett brinnande intresse för IT-säkerhet och Cloudlösningar. Du trivs med att jobba både i grupp och självständigt. Du har stor förståelse och erfarenhet av hur cloudtjänster fungerar och hur de integreras till "traditionell" IT, kunskap gällande best prastices och hur policys bör applicerars på IT-miljöer. Du kan flytande svenska, både i tal och skrift, då våra kunder primärt finns inom den publika sektorn samt behärskar engelska som är CGIs koncernspråk samt har en akademisk examen som högskoleingenjör eller motsvarande civil-/master examen inom exempelvis IT-säkerhet, data IT eller nätverk, alternativt relevant erdarenhet från liknande roll.På grund av tjänstens karaktär krävs att du har svenskt medborgarskap då du arbetar med säkerhetsklassificerad information och samhällskritiska system.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• IT -infrastruktur
• Nätverk
• Projekt inom IT-säkerhet & migreringar
• Kompetens kring system- och applikationsdrift
• Cloud kompetens inom Microsoft och Google.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Simon Holmqvist på simon.holmqvist@cgi.com.
Löpande rekrytering. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb