DBA till PostNord Strålfors i Malmö

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 30 september 2021
Stängs
den 21 november 2021
Ref:
b1a96e5f-858a-4247-b151-25ea23e6905a
Kategori
Databas
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en Database Administrator som attraheras av att få arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö i ett av Nordens ledande företag inom digital kommunikation? Har du ett brinnande intresse för automation, utveckling och digitalisering? Då ska du söka till PostNord Strålfors Nordic IT. Vi söker nu en ny DBA till Nordic IT. Vårt dagliga arbete handlar till stor del om att arbeta tätt tillsammans med vår verksamhet och dess användare.

Din nya roll

Vi genomgår en förändringsresa, en stor satsning med fokus på digitalisering och tjänsteorienterad leverans. Du kommer jobba med SQL Server och att vidareutveckla vår Data Warehouse-lösning. För att bli framgångsrik som Database Administrator tror vi att du gillar automation, och har ett tydligt fokus på förbättring och utveckling.

Du har en bakgrund inom:

 • Systems administration/DBA - OLTP & Data warehousing
 • Grundläggande kunskaper inom ITIL processer, gärna ITIL Certifierad
 • Databasutveckling
 • Microsoft SQL Server
 • PowerShell
 • Power BI
 • Windows Server
 • Azure
 • Active Directory

Service och professionellt bemötande ligger alltid dig varmt om hjärtat. Vi tror också att struktur och flexibilitet är ett par av dina främsta egenskaper. Du brinner för att skapa goda kundupplevelser och har en fallenhet kvalitet, resultat och problemlösning. Genom dina tidigare erfarenheter har du en god affärsförståelse och en bred IT-kompetens.

Vi söker dig som har:

 • Högskoleexamen inom IT, Teknik eller annan eftergymnasial utbildning
 • Minst 5 års erfarenhet från system- och applikationsförvaltning
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl tal som skrift
 • Driven och strukturerad person med hög integritet och självständighet
 • Förståelse för vikten av att leverera en snabb och bra service
 • Trivas med att arbeta både självständigt och i team

Du som person är ansvarstagande och noggrann. Du är en proaktiv och serviceinriktad problemlösare. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i team. I den här rollen är det även viktigt att vara lyhörd och har en förmåga att under stress finna rationella och smidiga problemlösningar. Förändringar är inget som skrämmer dig och du har lätt för att göra snabba växlingar i arbetstempot.

PostNord Strålfors - Din Digitaliseringspartner

PostNord Strålfors utvecklar och tillhandahåller kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter att skapa starkare och mer personliga kundrelationer. Med vår digitala plattform levererar vi sömlös kommunikation, oavsett vilka kanaler mottagaren kräver.

Läs mer om oss och våra lösningar HÄR .

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen - en ledande leverantör av kommunikations- och logistiktjänser i Norden. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och våra ca 700 medarbetare skapade 2020 en omsättning på ca 2 miljarder SEK.

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med erfarna kollegor. Du kommer att ställas inför tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar PostNord Strålfors med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT, chefer och specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt jenny.flygare@se.experis.com eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se . Notera att urval kommer att ske löpande, varför du gärna får söka så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb