Service Level Manager med placering i Arboga, Enköping eller Örebro

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Arboga, Västmanlands län, Sverige
Annonserat
den 30 september 2021
Stängs
den 22 oktober 2021
Ref:
25362
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Om tjänsten

Vi söker en Service Level Manager för ett spännande uppdrag att sammanhålla och utveckla processer, rutiner och arbetssätt inom drift och underhåll av IT- och Telekommunikationssystem till produktionsavdelningen i Arboga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Service Level Manager för området så leder du en grupp med tjänsteansvariga och tillsammans med andra funktioner inom avdelning, enhet och andra enheter och stabsfunktioner ansvara för att utveckla, vidmakthålla och förbättra processer och arbetssätt och att följa upp vårt arbete ur ett tjänsteperspektiv.

Om verksamheten
Driftenheten ansvarar för att övervaka och hantera problem samt incidenter och utföra underhållsåtgärder i Försvarsmaktens IT- och Telekommunikationssystem. Produktionsavdelningen leder, planerar och inriktar och följer upp drift och underhåll som förbandet genomför inom IT- och Telekommunikationssystem och upprätthåller incidentfunktionen i förbandet. Sektion 2 ansvarar för att planera, beräkna, inrikta och prioritera detta arbete och hanterar tillkommande system ur ett driftsperspektiv.

Vi erbjuder dig
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet samt stora krav på IT-säkerhet vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:
 • Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
 • Tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter.
 • Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.
 • Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

Kvalifikationer
 • Aktuell och relevant erfarenhet av produktionsplanering/produktionsledning
 • Utbildning inom processorienterade arbetssätt eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Utbildning i ledarskap eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet
 • God förmåga att kommunicera i tal och skrift
 • Körkort *B***

Meriterande
 • Tekniska kunskaper inom något-/några områden såsom telekom, sensor, radio, el och mek
 • Kännedom om Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem, ekonomifunktioner och underhållsorganisation
 • Projektledarutbildning
 • Högskoleutbildning med teleteknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på att annat sätt

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har stor kunskap om och brinner för utveckling, förbättringsarbete och vill engagera och leda andra i arbetet. Du är van vid att ta egna initiativ och är tydlig i din kommunikation med andra. Du har en väl utvecklad förmåga att organisera ditt eget och andras arbete. Du gillar att ge god service och att vara en god lagkamrat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tills vidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetsort: Arboga, Enköping eller Örebro

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta:

Stf C Produktionsavdelningen Ulf Wesström, 072-384 24 14

Sektionschef Daniel Gustafsson, 073-443 29 02

För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta HR-generalist Magnus Johansson via växeln 019-393500.

Fackliga företrädare:

SACO Pär Lohman

OFR/S Martin Sparr

SEKO Matz Felix

OFR/O Johan Nestwall-Boo

Samtliga nås via växeln 019-393500.

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-21.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb