CGI

KAM Public & Health

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 1 oktober 2021
Stängs
den 29 november 2021
Ref:
J0921-3249
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI hjälper offentliga aktörer att skapa värde för medborgare, den offentliga verksamheten och samhället i sin helhet genom framgångsrika transformationsprogram, innovation och insikt. Vi vill nu stärka vår förmåga att föra ut CGIs hela erbjudande i regionen och söker därför en Key Account Manager - Public and Health till Malmö med ansvar för en strategiskt viktig kund.

Vi söker en orädd och driven person som är van vid att arbeta metodiskt och insiktsfullt i syfte att utveckla både nya och befintliga affärer. Du har ett brinnande intresse för hur digitalisering i olika former kan lösa morgondagens problem och utmaningar inom den offentliga sektorn.
Du vill arbeta nära kunden i en rådgivande funktion till beslutsfattare och skapa en förståelse för hela ekosystemet inom IT och vara med om att forma morgondagens strategi.

Dina framtida arbetsuppgifter

• Ansvara för utveckling på kort och lång sikt
• Stakeholder management hos kund
• Säkerställa att vi möter kunden med rätt förmågor för att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper kunden att leverera bättre service eller effektivisera sin verksamhet
• Arbeta nära befintliga leveranser och nyckelpersoner för att inkludera dem och säkerställa kundnöjdhet
• Vidareutveckla befintliga leveranser

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som KAM söker vi dig som har en förståelse för Hälsa-sjukvård och i någon form arbetat i denna kontext. Då vi har många starka förmågor inom detta område krävs inte mångårig erfarenhet. Du är van vid att etablera och utveckla relationer på olika nivåer inom en större organisation och ser affärsnyttan av att dela med dig av dina kunskaper och insikt. Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter och din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå tekniken som möjliggör rätt lösning för kunden. Du har ett strategisk tänkande kombinerat med drivet att få saker gjorda idag. Har du med dig erfarenheter av offentliga upphandlingar är detta meriterande.

Du kan flytande svenska och engelska.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt! Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.
Har du frågor går det bra att Kristoffer Johansson, Talent Acquisition Specialist, på kr.johansson@cgi.com

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb