CGI

Verksamhetskonsult Treserva

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Örebro, Östersund, Kalmar, Gävle, Linköping, , Sweden
Annonserat
den 1 oktober 2021
Stängs
den 11 november 2021
Ref:
J0921-3248
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Verksamhetskonsult, social omsorg, Treserva
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Har du god kunskap och erfarenhet av kommunal verksamhet samt myndighetsutövning och dess processer? Har du arbetat som biståndshandläggare eller socialsekreterare samt gärna arbetat som systemadministratör eller motsvarande? Vill du påverka och utveckla framtidens lösningar till verksamheter inom social omsorg och brinner för modern teknik, digitala hjälpmedel och automatisering?

Vi behöver nu förstärka vårt team med en verksamhetskonsult med området individ- och familjeomsorg (IFO) som fokus. Vi söker dig som har erfarenhet inom området IFO och gärna erfarenhet avseende kommunala E-tjänster och integrationer till nationella system. Erfarenhet inom området äldreomsorg och funktionsnedsättning SoL & LSS (ÄOFN) är också meriterande.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult inom Treserva så du jobbar aktivt med att hjälpa våra kunder med utbildningar, införanden och konfigurationer. Mer specifikt så arbetar du med införandeprojekt och förvaltningsuppdrag genom alla dess faser, från initiering och planering tills en kund har gått i drift med Treserva eller med nya moduler i Treserva. I din vardag kommer du att bland annat att hålla i utbildningar, hjälpa kunder med diverse konfiguration i Treserva samt ha en rådgivande roll i hur våra kunder kan utveckla och effektivisera sin verksamhet på bästa sätt. Du jobbar i ett verksamhetsteam med IFO som fokus och har ett nära samarbete med övriga kollegor inom produkt, support, utveckling och teknik. Arbete inom verksamhetsområdet ÄOFN förekommer också.

En viktig komponent i ditt arbete är att på ett innovativt sätt ta fram nya konsulttjänster, både till nya och befintliga kunder. Det mesta av arbetet sker i projektform, både internt och tillsammans med våra kunder och du kommer få eget ansvar för flera av våra kunder. Du får ett spännande och varierat jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Med anledning av rådande pandemi så utförs alla insatser på distans men i ett normalläge jobbar du mycket ute på plats hos kunden. Resor i tjänsten är under normala omständigheter ett vanligt inslag.

Vad vi erbjuder
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som Treserva är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med anställda på flera orter i Sverige samt i Indien. Inom vår enhet, finns idag ett 140-tal medlemmar.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Det viktigaste för oss är att du har:
• Relevant högskoleutbildning som socionom eller motsvarande
• Har arbetat som biståndshandläggare eller socialsekreterare eller har motsvarande erfarenhet av kommunal myndighetsutövning
• Kunskap och erfarenhet inom verksamhetsområdet individ- och familjeomsorg. Erfarenhet av ÄOFN är meriterande
• God förståelse för hur IT-system fungerar, gärna Treserva

För att komma till din rätt i rollen behöver du vara en driven person som brinner för verksamhetsutveckling. Det är viktigt att kunna identifiera detaljer i uppdrag som behöver föras framåt, likväl som att se helheten i leveransen till kund. Du andas kvalitet och leveransfokus, samtidigt som du vill förändra och påverka vår riktning framåt. Du tycker att det är roligt att delta i och även leda samtal med kund.
Vi ser gärna att du tar initiativ och aktivt påverkar vår roadmap, våra framtidsvisioner samt Treservas framtida riktning och satsningar. Som Verksamhetskonsult förväntas du ta ansvar för att sprida din kunskap inom området till kollegor i gruppen och till andra delar av Treserva-organisationen.

Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, på engelska och svenska, då många kontakter sker med kollegor runt världen. Tjänsten innebär resor.

Mer om tjänsten
Detta är en heltidsstjänst med placering i första hand i Stockholm eller Göteborg, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. Om det fortfarande är något du funderar över så är du varmt välkommen att kontakta Edin Cerkez, Konsultchef Treserva®, +46 8 6711512

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb