CGI

Applikationstekniker, Heroma

2 dagar kvar

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 29 november 2021
Stängs
den 28 januari 2022
Ref:
J0921-3247
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

Ett av CGIs egenutvecklade system som vi är väldigt stolta över är produkten Heroma, som vi med stolthet benämner "Hela välfärdens personalsystem". Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder. På så sätt kan du känna att just ditt arbete får stor betydelse.

Heroma levererar tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar, moderna webbklienter i en arkitektur baserat på Microsoft .NET. Dataarkitekturen bygger på antingen MS SQL server eller IBM DB/2.

Vi söker nu Dig som är Applikationstekniker och vill arbeta med våra kunder och samtidigt jobba tekniskt med vår miljö.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Applikationstekniker på CGI kommer du primärt att arbeta med att drifta systemet Heroma och dess närliggande komponenter där du proaktivt föreslår förbättringar, genomför förändringar och hanterar larm och incidenter. Du kan även ingå i kundprojekt, där du planerar och implementerar förändringar för specifik kund samt hanterar en dialog med kunden och även en dialog internt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Det viktigaste för den här tjänsten är att du har en vilja att lära dig och att du är en lagspelare som tycker nya erfarenheter är det roligaste som finns!

Erfarenhet av Microsoft produkter så som operativsystem/middleware mm är önskvärt. Det är viktigt att ha kännedom och insikt kring är bland annat Windows Server OS 2012/2016/2019. Har du dessutom kunskap inom nätverk och har erfarenhet av att arbeta med verktyg som möjliggör automatisering, så ser vi det som en bonus. Då kommunikation är en viktig del av att lyckas i denna tjänst behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Då vissa av våra kunduppdrag är säkerhetsklassade krävs att du är svensk medborgare för denna tjänst.

Utöver detta ser vi det som en fördel att du har kunskaper inom:
• DB2
• MSSQL
• Power Shell Scripting
• Citrix

För att lyckas i rollen som Applikationstekniker behöver du vara flexibel, självgående och strukturerad och har erfarenhet av liknande arbete. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar.

Vidare söker vi dig som har hög serviceanda och drivs av att göra kunderna nöjda och som trivs med att samarbeta med såväl kunder som kollegor och är duktig på att kommunicera. Hos oss kan det ibland vara högt tempo och vi vill hitta dig som trivs med det, och kan hantera flera saker samtidigt.

Tjänsten är placerad i Malmö eller Göteborg.

Vad vi erbjuder
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, så är du välkommen att höra av dig till Sara Lindgren på telefon 076-1109981 eller e-post sara.lindgren@cgi.com Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt! Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb