It-säkerhetskonsult inriktning Identitetshantering

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 september 2021
Stängs
den 30 november 2021
Ref:
148229
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Atea Stockholm växer i vår säkerhetsaffär och vi söker nu dig som vill arbeta med IT-säkerhet med inriktning på Identity Access Management (IAM). Området inkluderar även Identity Governance and Administration (IGA) och Privileged Access Management (PAM). För dig som vill arbeta som IT-säkerhetskonsult så har vi många spännande och utvecklande uppdrag hos våra kunder som finns inombåde den privata och publika sektorn. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att bli en del av ett starkt säkerhetsteam där vi arbetar tillsammans för att skapa de bästa och säkraste lösningarna för våra kunder. Dina kollegor kommer självklart finnas i Stockholm, men vi arbetar som ett Atea och har kollegor lokaliserade inom hela Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta inom området för hantering av digitala identiteter och behörigheter. Du kommer att ansvara för implementation hos kund och dina uppdrag kommer att omfatta kravinsamling, design och implementation. Du kommer även ha en viktig roll som strategisk rådgivare till kunden inom identitetshantering, autentisering, auktorisering och åtkomsthantering samt systemintegration.

Vad söker vi hos dig?

Du är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för IT-säkerhet.

För att lyckas i rollen ska du:
  • Vara väl insatt i standarder, tekniker och produkter inom identitetshanteringsområdet
  • Ha erfarenhet av utveckling/scriptning
  • Ha erfarenhet av IT-infrastruktur (katalogtjänster, nät- och serverinfrastruktur, databaser etc)
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Vara högskole- eller civilingenjör med IT-säkerhetsinriktning eller med motsvarande arbetslivserfarenhet

Meriterande är om du:
  • Har någon form av certifiering inom informations- eller IT-säkerhet, exempelvis CISSP eller motsvarande
  • Har erfarenhet av hantering av identitet i hybrid-/multimolnmiljöer, t ex Azure, AWS och Google
  • Har erfarenhet av att hantera identiteter och behörigheter i en Zero Trust modell/arkitektur
  • Har arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer

Vårt erbjudande till dig

På Atea får du inflytande och möjlighet att utveckla erbjudandet inom säkerhetsområdet tillsammans med oss.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Palmgren, konsultchef Säkerhet, via anna.palmgren@atea.se alternativt telefonnummer 070-782 57 53. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Denna tjänst hanteras av oss på Atea och vi undanber oss samtal från externarekryteringsföretagochsäljare.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb