Systemspecialist Microsoft Dynamics 365

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, valfritt Ateakontor
Annonserat
den 27 september 2021
Stängs
den 31 oktober 2021
Ref:
148228
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi inom Atea Sälj- och tjänsteutveckling skapar rätt förutsättningar för vår sälj- och konsult-organisation att på bästa sätt lyckas uppnå sina mål. Vi tar stort ansvar för att utveckla och kommunicera relevanta processer, effektiva systemstöd och rapporter, att vägleda och erbjuda kompetensutveckling i affärsmannaskap. Vi brinner för att inspirera, guida och få så väl säljare och konsulter som säljchefer och konsultchefer att växa, men också för att bidra till att skapa ONE Atea.

Området System- och beslutsstöd

Som systemspecialist tillhör du området System- och beslutsstöd. Vi ansvarar för att utveckla, underhålla, informera och utbilda samt ge organisationen stöd i de verktyg som hjälper dem att ge våra kunder den bästa upplevelsen av Atea. Vårt fokus är att utveckla systemstöd för Ateas processer som i sin tur leder till ett effektivare och smartare Atea. Ledorden "Det ska vara lätt att göra rätt" genomsyrar allt vi gör.

Vi har nyligen gjort en omorganisation där vi slog ihop säljutveckling och tjänsteutveckling. Just nu arbetar vi tillsammans för att utveckla de samarbetsformer som hjälper oss att på bästa sätt stötta resten av Atea i vår fortsatta digitaliseringsresa. Här finns fortfarande stora möjligheter att vara med och påverka.

Vi är en grupp medarbetare med bra dynamik. Vi har olika profiler och bakgrunder och är geografiskt utspridda. Vi gillar det nya sättet att arbeta och ses därför gärna både på kontoret och digitalt. Vi trivs med varandra och det ansvar vi har samt vi har ett arbetsklimat som främjar nytänkande och förändring.

Ditt nya jobb!

Som systemspecialist för Microsoft Dynamics 365 är du nära verksamheten för att fånga upp deras behov av utbildning samt önskemål om förbättringar. Du är den som säkerställer att det är lätt att förstå och lära sig systemen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Vara systemspecialist för Microsoft Dynamics 365 samt några fler mindre applikationer som riktar sig mot sälj.
  • Tillsammans med systemägare och systemansvarig säkerställa att IT-systemet ger maximal nytta för verksamheten.
  • Ingå i förvaltningsgrupp som t.ex. hanterar inkommande förfrågningar, utbildnings- och kompetenshöjande insatser samt dokumenterar och är den som informerar kring dessa.
  • Leda eller delta i utvecklingsarbete eller projekt relevant för systemet/systemen.
  • Ur användarperspektiv fånga upp problem, behov och önskemål i verksamheten. Även proaktivt identifiera och föreslå samt genomföra förbättringar i olika system.
  • Utföra administrativa uppgifter kopplade till systemet/systemen t.ex. rapportering, administration av användarkonton.
  • Kontakt och kravställare gentemot systemleverantörer angående planerade förändringar och uppdateringar.


Vi söker!

Vi söker dig som har en förmåga att se helheten men även kunna bryta ner problemställningar i detaljer. Du brinner för att skapa effektivitet och du har ett stort intresse för att omsätta verksamhetsbehov till bra processer i våra system. Du har goda kunskaper kring Microsoft Dynamics 365 samt övriga delar av Power Platform. Du håller gärna utbildningar och möten för olika användare såsom säljare, försäljningschef eller liknande befattningar. I rollen som systemspecialist utgör du den primära kontaktytan för verksamheten och ska därför trivas i en sådan position. Du är duktig på att dokumentera på ett pedagogiskt sätt där handböcker, guider och lathundar för olika system är viktiga tillgångar. Din strukturerade förmåga kommer väl till pass när det gäller att förbereda och delta i systemutvecklingstester. Att du talaroch skriver engelska är ett krav då samtlig dokumentation samt en del möten genomförs på engelska. Som person är du generellt nyfiken, förändringsbenägen och drivande i situationer som när du hittar saker som skulle kunna hanterats på ett bättre sätt.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Margareta Svensson, chef System- och beslutstöd, Sälj- och tjänsteutveckling, via +46 8 633 68 66 alternativt margareta.svensson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb