Ledigt jobb som Systemutvecklare i Sandviken!

Plats
Sandviken
Annonserat
den 2 oktober 2021
Stängs
den 19 november 2021
Ref:
6dbb8ac5-2362-48a6-bcea-d8712d9bda44
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Experis söker just nu dig som vill arbeta som Systemutvecklare hos vår uppdragsgivare inom IT-branschen som är ett väletablerat, nytänkande och framgångsrikt företag. I rollen kommer du att arbeta med systemutveckling och tekniskt stöd till applikationsutvecklare tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Sandviken
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du arbeta med att skapa förstudier, lösningsspecifikationer och tidsuppskattningar. Du kommer att få bestämma krav på lösningsdesign och utveckla lösningar med fokus på säkerhet och tillgänglighet. Föreslå lösningar och funktionalitet för affärspartners och ge tekniskt stöd till applikationsutvecklare. Generera programvaruteknikpolicyer och standarder. Du kommer att arbeta på ett väletablerat, nytänkande och framgångsrikt företag i Sandviken som är verksamt inom IT-branschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med systemutveckling och tekniskt stöd till applikationsutvecklare. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb, du brinner för att dela med dig av dina kunskaper.

Vi ser att du har minst års erfarenhet följande teknologier:
  • .Net/.Net Core
  • C#
  • Entity Framework
  • Angular 2 eller senare (angularjs gills inte)
  • Typescript
  • HTML/CS


Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb