Installationstekniker inom IT

Plats
GÖTEBORG
Annonserat
den 2 oktober 2021
Stängs
den 1 december 2021
Ref:
202108632
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Centric söker nu efter installationstekniker till uppdrag hos flera av våra kunder i Göteborg. Vi söker dig som är redo för ditt första jobb inom IT och har någon form av teknisk utbildning i grunden. Vill du få en bra start på din karriär? Då är detta tjänsten för dig!

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Som Installationstekniker kommer du att arbeta i vår kunds lokaler på Lindholmen i Göteborg. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med hantering av datorer, mobiler och monitorer samt installationer av dessa. Förutom detta kommer du även enklare felsökning och support ingå i rollen.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som är redo för ditt första jobb inom IT och har någon form av teknisk utbildning i grunden, kanske från gymnasiet eller YH. Det är meriterade om du har genomfört praktik eller arbetat inom IT, men det är inget krav.

Som person har du ett teknisk intresse samt är driven och vill utvecklas inom området. Du är ansvarstagande, vågar fråga om det är något du inte förstår och kan inge både ett professionellt och lättsamt bemötande. Vidare trivs du med att arbeta både i team och självständigt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb