Supporttekniker - IT

Plats
Institutionen för medicin, Solna, Karolinska Universitetssjukhuset, Stockholm
Annonserat
den 4 oktober 2021
Stängs
den 29 oktober 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Institutionen för medicin, Solna, är en klinisk universitetsinstitution vid Karolinska institutet med forskning och undervisning på Karolinska Universitetssjukhuset.

På Avdelningen för klinisk epidemiologi arbetar vi nära sjukvården i en dynamisk forsknings- och utbildningsmiljö i ständig utveckling. Vi forskar om flera olika sjukdomar med hälsodata ur journalsystem och register, i samarbeten såväl inom Stockholmsregionen som nationellt och internationellt. För databearbetning och analyser har vi ett eget IT-system med högt ställda säkerhetskrav. Vi utvecklas kontinuerligt och behöver bli fler för support åt det ökande antalet användare av vårt IT-system.

Din roll

Som supporttekniker kommer du efter egna analyser och bedömningar, enligt eget ställningstagande utifrån riktlinjer och praxis utföra supportarbete och lösa problem. Du arbetar med löpande drift, underhåll samt avhjälper driftstörningar. Du utför löpande service, underhåll och installationer på verksamhetens IT-infrastruktur och tekniska plattform. Du ger support samt åtgärdar fel.

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av arbete för underhåll och support. Denna operativa tjänst ställer höga krav på dina tekniska färdigheter om hårdvara och IT-system. Som person är du drivande, har ett helhetstänk och är en god kommunikatör. Du har lätt för att samarbeta och är duktig på att skapa samt upprätthålla bra relationer med våra medarbetare.
Arbetet kräver aktuella och goda kunskaper av HP-klienter där Windows 10 ingår och en bred kunskap krävs inom Microsofts programutbud. Kunskaper om Windows Server 2016 samt 2019 är meriterande.
Tjänsten kräver kunskap och förståelse för arbete med integritetskänsliga data samt ett högt säkerhetstänk. Arbetet sker på svenska men kräver även goda kunskaper i engelska.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Ansökan ska bestå av personligt brev samt CV.

Liknande jobb

Liknande jobb