Två utvecklare, Optimation

Rekryterare
Optimation AB
Plats
Luleå, Piteå, Sundsvall, Uppsala, Göteborg
Annonserat
den 5 oktober 2021
Stängs
den 25 oktober 2021
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du vår nya kollega som motiveras av programmering och teknisk problemlösning?
Bra! Då är du välkommen att vara med i vår framgångssaga!
Vi är Sveriges ledande experter på produktionsoptimering inom processindustrin. Hos oss får du vara med och och hjälpa våra kunder att optimera verksamheten, minska klimatpåverkan, uppnå högre produktionsmål och förbättra lönsamheten.

Som ett led i Optimations fortsatta expansion söker vi två utvecklare.

Din roll blir att driva utveckling i olika projekt som sträcker sig allt från några veckor till flera månader i tid. Programmeringslösningarna driver du fram självständigt eller i små grupper – från specifikation till egen kvalitativ lösning. Din uppgift blir programutveckling, systemutveckling, samt lösa tekniska problem. Du arbetar kundnära tillsammans med andra programmerare och specialistkonsulter för att hjälpa industrin att bli mer hållbar. Utvecklingen sker i språk som exempelvis C/ C++, PHP, JavaScript, Python. Det finns alltså god möjlighet att utvecklas till en språkagnostiker.

Vi är lokaliserade i Göteborg, Uppsala, Sundsvall, Piteå och Luleå. Då vi behöver växa på alla orter får du själv välja var du vill vara stationerad.

Vi söker dig som är civilingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som grund samt erfarenhet av programmering. Vi har utmanande och stimulerande arbetsuppgifter vare sig du är nyutexaminerad och behöver växa in i uppgiften eller har lång erfarenhet att dela med dig av. För att lyckas i rollen är du självgående och initiativtagande med ett strukturerat och samarbetsinriktat arbetssätt kombinerat med ett serviceinriktat sinne. Du drivs såklart av ett genuint intresse för teknisk utveckling och programmering.

Vi erbjuder en anställning i ett företag i tillväxt med goda möjligheter att utvecklas både professionellt och som individ. Efter introduktionen som du får av våra erfarna medarbetare ger vi dig ett stort eget ansvar i ett företag med god trivsel och familjär anda. Företagets grundläggande värderingar är långsiktighet, ärlighet och humanitet. Optimation eftersträvar en jämn könsfördelning där vi ser mångfald som en styrka och välkomnar medarbetare med olika bakgrund att söka tjänsten som teknisk specialistkonsult.

Optimation AB, vi är Sveriges ledande experter på produktionsoptimering inom processindustrin och drivs av att utmana oss själva och gamla sanningar. Genom passion och metodisk analys förenklar vi komplexa samband till optimal kundnytta. Optimation levererar teknisk spetskompetens och innovativa lösningar som säkerställer en mer hållbar industri. Vårt mål är att optimera kundernas tillverkningsprocess och våra ledord är innovativa, utmanande och engagerade. Optimation har sedan tidigare kontor i Luleå, Piteå, Sundsvall,  Uppsala samt Göteborg och våra uppdrag finns både i Sverige och till viss del utomlands.
Läs gärna mer på www.optimation.se.

Visst låter det intressant! För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult: Merja Kenttälä, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan genom att registrera dig nedan senast den 25 oktober 2021.