CGI

SAP Konsult Junior/Senior

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, , Sweden
Annonserat
den 5 december 2021
Stängs
den 15 december 2021
Ref:
J1021-0594
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Brinner du för SAP? Vill du växa med kompetenta kollegor i ett fantastiskt team?
Att arbeta med något som är roligt och stimulerande är de flesta människors dröm. Vissa trivs bäst av att få analysera, utforska, specificera och konfigurera. Andra av att driva projekt, sätta upp komplexa tekniska lösningar, utbilda eller entusiasmera. Somliga är duktiga på mycket och andra är experter.

Vi söker nu dig som har passion, vilja och ambition och vill utvecklas men även dig som kanske redan är en stadig och pålitlig genomförare.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som SAP-konsult hos oss kommer du få möjlighet att agera som rådgivare och expert gentemot våra uppdragsgivare och du ingår i ett team med bred och djup kompetens samtidigt som vi kontinuerligt vidareutvecklar våra konsulters kompetens på flera plan. Förutom rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det även möjlighet att arbeta och utvecklas inom SAP S/4 HANA där vi redan idag hjälper våra kunder med roadmaps, Proof of concepts, business cases samt implementationsprojekt.

Hos oss kan du antingen komma in som junior konsult med erfarenheten från linjeverksamhet (super-user) eller som en expert med flera år i konsultbranschen. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och har via internationella SAP Centers of Excellence ett nätverk från flera orter där vi utbyter kunskap och erfarenhet. Vi arbetar dessutom cross funktionellt i våra leveranser vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder utifrån ett helhetsperspektiv från samtliga affärsområden inom CGI. Det ger oanade möjligheter för både våra medarbetare liksom uppdragsgivare att utvecklas och utmanas inför framtiden.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

•Erfarenhet av SAP-projekt antingen i rollen som konsult eller via en linjeverksamhet
•Du har erfarenhet eller ett brinnande intresse för tekniska lösningar och verksamhetsprocesser inom ett eller flera områden som; Finans, Inköp, Logistik, Produktion, Försäljning/Marketing/Service
•Har du erfarenhet av större integrationer är det meriterande
•Utveckling/SAP Cloud Platform/IoT är meriterande

•Svenska och engelska i tal och skrift.
•Det är meriterande med erfarenhet av projektledning inom såväl IT som verksamhetsprojekt.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid

Placering: Malmö

För mer information, vänligen kontakta:
Susanne Svärd - Director Consulting Services - SAP Business Solutions
Mobile: +46 761 102035
susanne.svard@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb