Systemansvarig svagström, Regionfastigheter Dalarna

Rekryterare
Region Dalarna
Plats
Falun (Kommun), Dalarna
Annonserat
den 6 oktober 2021
Stängs
den 1 november 2021
Ref:
20:2021:171
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter

Regionfastigheter Dalarna svarar för Region Dalarnas samlade fastighetsförvaltning. Vårt uppdrag är att till regionens verksamheter erbjuda lokaler och service baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi förvaltar ca 400 000 kvm lokaler samt hyr in externt ca 140 000 kvm. De största objekten är länets sjukhus, men vi förvaltar även folkhögskolor, vårdcentraler, bussdepåer m m i länets samtliga kommuner. Investeringstakten de närmaste åren är ca 500 mnkr årligen.
Regionfastigheter är inne i ett expansivt skede. Aldrig tidigare har vi satsat så mycket på att bygga nytt, rusta upp och förbättra miljön i våra fastigheter för patienter, besökare och medarbetare. Vi behöver därför förstärka vår tekniska funktion med en medarbetare som har fokus inom området svagström.

Du kommer att inneha en strategisk roll inom området svagström för att upprätthålla och öka robustheten i våra system. I arbetet ingår att upprätta och underhålla våra planer för kommande investerings- och underhållsåtgärder.

Tjänsten innebär att du blir systemansvarig för våra svagströmssystem som innefattar bl.a. brandlarmsystem, passerkontrollsystem, kallelsesignalsystem och övriga telesystem.
Du kommer att ingå i ett kompetent beställarteam och vara en del i det gemensamma arbetet med att initiera, beställa och genomföra projekt.

Tjänsten är länsövergripande med placeringsort Falun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller likvärdigt. Du bör ha erfarenhet av arbete med svagströmssystem för tekniskt avancerade byggnader.

Den vi söker har god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området. Du är en god administratör och bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort krävs för tjänsten eftersom projekt kommer att vara aktuella i hela länet.

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

 

Liknande jobb

Liknande jobb