Contract Manager

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 4 oktober 2021
Stängs
den 30 november 2021
Ref:
148238
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Region Väst dig som vill jobba som Contract Manager med fokus på avtal och affärsutveckling. Du kommer att ingå i en grupp med likasinnade, där ni hjälps åt i vardagen som ett lag. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi söker dig som vill arbeta med Contract Management för Ateas erbjudande till både privat och offentlig sektor. I rollen som Contract Manager ansvarar du för ett eller flera av våra mest komplexa avtal och säkerställer att samtliga åtaganden från upphandling/anbudsfas till leverans, förvaltning, uppföljning och rapportering fungerar och efterföljs. Du arbetar med att utvärdera, mäta och övervaka de olika leveranserna och har övergripande ekonomiskt ansvar för dessa affärer.

Med ökad specialisering, större komplexitet och globala leverantörer ökar leveransriskerna vilket kräver bättre leverantörsuppföljning. Du tar fram strategiska åtgärds och affärsplaner, väljer ut och analyserar KPI/XLA:er och skapar åtgärdsplaner för att aktivt utveckla processen, öka effektivitet och minska risker. Som Contract Manager kommer du vara en viktig spelare för att få våra interna och externa leverantörer att prestera sitt bästa.

Tillsammans med våra Service Delivery Managers och ett stöttande kundteamför du en löpande dialog med våra kunder för att säkerställa en professionell och komplett leverans. Du kommer att ingå i flera kundteam där utveckling av avtal och kunderna sker genom kontinuerligt samarbete. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Viväxer kraftigt inom det här segmentet och du kommer få stora möjligheter att vara med och utveckla denna avdelning.

"Att jobba i rollen som Contract Manager är oerhört omväxlande och givande. En dag är inte lik en annan. Man står ofta inför nya utmaningar och det kräver driv och uppfinningsrikedom. Det är också det som gör rollen så rolig och intressant. I kundteamen jobbar vi dagligen nära varandra och driver mot gemensamma mål. Att lyckas tillsammans är magiskt!" Fredrik J.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och att trivas hos oss. Som Contract Manager ser vi att du är en relationsskapande person med ett affärsmässigt och analytiskt förhållningssätt till dina uppgifter. Du strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer effektivt och med högt engagemang.

För att lyckas i tjänsten som Contract Manager bör du ha följande kunskaper:
  • Erfarenhet av att arbeta i en roll som Contract Manager, eller motsvarande.
  • Affärsskapande relationer och intresse för avtals- och affärsutveckling.
  • Avtalsadministration, avtals- och leverantörsuppföljning av omfattande avtal.

Meriterande:
  • Analys av KPI och XLA:er
  • Strategisk försäljning
  • Tagit fram samverkansmodeller och nöjdkundindexunderökningsarbete (NKI)
  • Strategiskt inköpsarbete
  • Projektledning och affärsprocesser
  • Erfarenhet av att utvärdera avtal utifrån teknik-, finansiellt- kapacitets-, kapabilitets- och kvalitetsperspektiv


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Viväxer kraftigt inom det här segmentet och du kommer få stora möjligheter att vara med och utveckla denna avdelning, detta leder till att ii har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Ständiga utvecklingsprojekt (såväl internt som externt), mentorskap i båda riktningarna och ett företag som leder branschen från hållbarhet till kundnytta och en slutanvändare i fokus är bara några av sakerna vi jobbar dagligdags med på Atea.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Janström, Försäljningschef Services, via daniel.janstrom@atea.se alternativt telefonnummer 0705-784978eller rekryterare Rebecka Sandqvist rebecka.sandqvist@atea.se 0738 - 622510. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Liknande jobb

Liknande jobb