Lead Developer

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall
Annonserat
den 29 september 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
148231
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Atea Systemutveckling är inne i en väldigt expansiv fas. För att kunna möta våra kunders efterfrågan behöver vi nu växa vår organisation med en person som brinner för systemutveckling och kan agera som naturlig ledare på vår resa framåt.

Atea Systemutveckling

Vi är en nationell utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.

Vad vi letar efter

Just nu letar vi efter att förstärka konsultteamet med en erfaren utvecklare som har kunskap inom moderna tekniker. Du kommer vara en naturlig del i hela Ateas utvecklingsprocess.

Din Vardag

Beroende på din bakgrund är du med och formar din vardag hos oss. Vi tror att den bland annat innehåller arbete med att översätta kundernas vision till en skalbar, säker och hållbar mjukvarulösning. Agera Lead Developer och på egen hand eller tillsammans med ett team utvecklar ni de lösningar som du varit med och definierat. Vi fäster stor vikt vid din sociala förmåga. En väl fungerande kommunikation med utvecklingsteamet och våra kunder kommer att vara en viktig del i ditt arbete.

På Atea Systemutveckling strävar vi efter att genomföra våra leveranser i projektform där vi tillsammans med kollegor levererar med utgångspunkt från Ateas kontor. Projekten riktar sig mot Ateas större kunder och fokuserar på att skapa verksamhetsnytta.

Meriterande kunskaper
  • Utbildning inom IT på högskole- eller universitetsnivå eller liknande dokumenterad erfarenhet.
  • Flerårig relevant arbetslivserfarenhet i rollen som systemutvecklare eller mjukvaruarkitekt.
  • En stor vilja att dela med sig av sin kunskap och vara trygg i rollen som mentor.
  • Inom våra uppdrag använder vi oss av Java eller C# och .NET-Core med Azure eller AWS som molnbaserad infrastruktur. Har du dessutom erfarenhet inom CI/CD, Terraform, Microservices, Docker och K8s är det ett plus i kanten.
  • Vi strävar alltid efter att leverera lösningar med högsta kvalité, har du erfarenhet av koncepten Test Driven Development, SOLID eller Clean Code är vi extra intresserade.


Vill du bygga framtidens IT med oss?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via erik.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 070 553 75 67. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb