Nätverkskonsult

7 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Borlänge
Annonserat
den 4 oktober 2021
Stängs
den 31 oktober 2021
Ref:
148239
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Är nätverk och kommunikation det område du tycker är extra roligt? Just nu söker vi på Atea Dalarna dig som vill jobba som konsult inom kommunikation. Du kommer att arbeta tillsammans med konsultteamet inom kommunikation och våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsult inom nätverk kommer du att hjälpa kunder att implementera, designa nya samtförvalta befintliga nätverk. Som konsult har du dialoger med våra kunder om hur deras IT-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du kommer att arbeta med att ta fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och helhetsbild samt arbeta med den tekniska implementationen. Arbetet kommer att utföras både självständigt och tillsammans med övriga konsulter i teamet . Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som tar initiativ, är strukturerad och tycker om samarbete. Du är flexibel, gillar snabba puckar och har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter.

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult bör du ha följande kompetens:
• Arbetat några år med nätverk och kommunikation
• Arbetat med switching, routing, brandväggar och trådlösa nätverk
• Certifieringar är meriterande
• Behärska svenska och engelska
• B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor omtjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Hagbacke, Konsultchef, via joakim.hagbacke@atea.sealternativt 024-24 89 37.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!