3D-koordinatorer till Älmhult

Rekryterare
Experis
Plats
Älmhult
Annonserat
den 7 oktober 2021
Stängs
den 29 december 2021
Ref:
2fb88f19-324f-4979-9278-4b575e46829f
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du en passion för handling och kreativitet? Vill du vara en del av många människors drömmar samt arbetar tillsammans med 3D artister, modellörer och inredare? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Vad erbjuds du?

På detta lediga jobb erbjuds du en utmanande position i en kreativ miljö, med höga förväntningar på produkternas funktionalitet och kvalitet och även professionalism från teamet. Du kommer att arbeta i ett expansivt och framgångsrikt företag med en hög wow-faktor. Som konsult via Experis kan vi erbjuda dig möjligheter och erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation med högt tempo.

Vilken utmaning erbjuds du:

  • Du kommer vara med och säkerställa all relevant information och alla komponenter före och under 3D-produktion, detta genom att bland annat delta på möte med uppdragsgivare, göra produkt- och provanalyser, tidsplaner, arbeta med rätt förväntningar på leveranser, produktionsmetoder, projektfiler och slutgiltiga godkännanden av 3D-produktionen.
  • Du kommer leda och samordna åtgärder med ditt team och beställare för att planera uppdrag, säkra resurser (både interna och från leverantörer) och genomföra uppgifter som krävs för projektet. Du kommer säkerställa nära samarbete och upprätthålla bra professionella relationer.
  • Du kommer tillsammans med ditt team ansvara för alla administrativa uppgifter i samband med beställningar, så som inköp och administration av resurser, inklusive 3D-modellarkivet och uppdateringen av nyckeltal.
  • Du kommer se till att alla 3D-produktioner produceras enligt servicenivåavtalet, enligt internt uppsatta riktlinjer, ramverk och teknisk pipeline, samtidigt som du också utmanar sätten att arbeta för att förbättra arbetsflöden.


Vem är du?

Du har en passion för bilder och för hantverket i arbetet. Du är motiverad och har entusiasm för att utvecklas, lära och dela kunskap och erfarenheter. Du har ett stort intresse av heminredning och du har en administrativ förmåga. Du brinner för att arbeta i ett högt tempo och framtidsorienterad miljö. Du arbetar bra under press och föränderliga förutsättningar, är ansvarsfull och har förmågan att arbeta självständigt.

Vi önskar även att du har:
  • Erfarenhet av 3D-arbete och programvaror, till exempel 3D Studio Max.
  • Kunskaper inom 3D modellering och texturering.
  • Erfarenhet av Adobe CS och MS Office programmen.
  • Erfarenhet av att planera, koordinera och administrera projekt av olika komplexitet.
  • Erfarenhet av att läsa teknisk dokumentation.
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig arbete i ett stabilt och positivt team med stor arbetsglädje. Du har förmånen att verka i en miljö med stor erfarenhet och bred kompetens där nya och spännande utmaningar finns för dig med hög ambitionsnivå och arbetskapacitet. Vi har partnerskap med både stora och mindre företag över hela världen, och vår specialistkunskap om marknaden gör att vi snabbt kan hitta rätt jobbmöjlighet för dig. Vi är experter på att se varje individs unika potential. Det är så vi lyckas matcha dig med ett företag där du kommer att trivas, utvecklas och inspireras.

Kontaktperson
Emmie Raselius - Emmie.raselius@se.experis.com

Välkommen med din ansökan!