Systemspecialist inom IAM till Västtrafik

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 oktober 2021
Stängs
den 19 november 2021
Ref:
ea7308de-c301-4237-9894-c24cf3458d2f
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi en Systemspecialist med inriktning mot Identity and Access Management (IAM) till avdelningen IT gemensamt som ska jobba med att förvalta och utveckla Västtrafiks identitetsplattform.

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 410 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region . Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra IT och avdelningen IT-Gemensamt. Avdelningens uppdrag är att vara en möjliggörare för den interna digitaliseringen och består idag av ett antal team där Identitet och Åtkomst är ett av teamen.

Teamet består idag av 6 personer och behöver utökas med en Specialist med inriktning mot Identity and Access Management. Västtrafik håller på att förändra sitt arbetssätt genom att gå från traditionella inloggningssätt och hantering av identiteter till mer moderna metoder.

Vi söker nu dig som kan arbeta som specialist med att förvalta och utveckla Västtrafiks Identitetsplattorm. Plattformen är under uppbyggnad och komponenter som funnits en tid är under ombyggnad för att bättre stödja vägen mot det digitala arbetssättet.

Du kommer att arbeta med support, intern kravframtagning, kravställning gentemot interna utvecklare och leverantörer, testning av funktioner samt planering och uppföljning. Här kommer du få möjligheten att arbeta i en spännande och intensiv miljö där det händer mycket. Du kommer att arbeta nära det egna teamet, IT-infrastruktur samt de olika teamen och funktionerna som konsumerar tjänsterna.

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med systemen i Identitetsplattormen, främst Active Directory, Microsoft Azure IAM, Omada och Cisco AnyConnect.

Din bakgrund
Som Systemspecialist hos oss förväntas du bidra med teknisk kompetens inom området samt jobba med en god livscykelhantering. Du gillar att arbeta med problemlösning och tar stort eget ansvar samtidigt som du är en teamspelare. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande.

För att trivas i rollen behöver du gilla att driva och arbeta målinriktat och ha förmågan att skapa goda relationer i ett samarbete. Rollen kräver också att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har förmågan att prioritera.

Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning och har jobbat några år inom identitetsområdet. Har du bakgrund av Agila arbetssätt och de plattformar som vi använder är det starkt meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Västtrafiks nya kontor ligger på Gullbergs strandgata.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Västtrafiks räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Västtrafik. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Alderling; susanne.alderling@se.experis.com

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 18 november 2021.

Liknande jobb

Liknande jobb