CGI

Utvecklare IFS

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Norrköping, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 8 oktober 2021
Stängs
den 7 december 2021
Ref:
J0921-3251
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu gör vi en satsning inom IFS och till detta team söker vi nu utvecklare till något av våra kontor i Norrköping eller Linköping. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med engagerade kollegor och få möjlighet att utvecklas i intressanta uppdrag.

Framtida arbetsuppgifter
I den här tjänsten får du möjlighet att arbeta med:
• Kravanalys för att fånga och omsätta krav till systemdesign
• Design och konfiguration av databaser
• Kravhantering från specifikation
• Konfigurering/Anpassningar i gränssnitt
• Konstruera script enligt kundens behov
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser
• Implementering av lösningar

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och som har arbetat med affärssystemet IFS, tex som applikationskonsult eller utvecklare.

Vi vill att du har arbetat med följande tekniker:
• PL/SQL och/eller
• Transact-SQL
• .net
• C#

Vi ser det som meriterande om du även har arbetat med just IFS layered architechture.

Som person har du förmågan att sätta dig in i och förstå nya sammanhang. Du drivs av kundnöjdhet och arbetar för kundens bästa och håller vad du lovar.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss för att inleda en diskussion om en framtida karriär inom CGI.

Mer om tjänsten:
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Linköping eller Norrköping

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Carin Lindström, carin.lindstrom@cgi.com.
Ansök till tjänsten senast 15 September 2021
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb