CGI

SAP Applikationskonsult, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 8 oktober 2021
Stängs
den 7 december 2021
Ref:
J0921-3577
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGI arbetar vi sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål. Det gör vi genom att kombinera vår branschkunskap, innovationsförmåga, tekniska kompetens, lokala närvaro och globala leveranskapacitet. Med över 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala förändringsresan. Vi finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5 000 i 30 svenska städer från Malmö i Syd till Kiruna i Norr.

Just nu söker vi en erfaren Applikationskonsult inom SAP till vårt team i Göteborg

Framtida arbetsuppgifter
I rollen som applikationskonsult inom SAP hos oss får du möjlighet att vara en viktig kugge i CGIs leverans gentemot uppdragsgivare där du ingår i team med kunniga och trevliga kollegor. Här får du möjlighet att arbeta antingen med rena implementations- eller förbättringsprojekt, eller att hjälpa våra kunder utvecklas inom affärsprocesser som exempelvis lager, produktion eller distribution.

På CGI arbetar vi ständigt för att vara i fronten på den teknikutveckling som ska hjälpa oss genom de utmaningar som världen står inför idag. Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet från olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som håller in i framtiden. Ditt ansvar som konsult kommer att variera med dina uppdrag och kan sträcka sig från att ta fram relevanta leverabler för digitalisering till att hålla i workshops tillsammans med kunder.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Göteborg, resor ingår i rollen.

Är du den vi söker?
Nu söker vi dig som redan har jobbat med SAP under några år, gärna i projektform eller kanske som key user. Har du redan erfarenhet som SAP-konsult är det ett stort plus.

Du är nyfiken på det nya från SAP och beredd att göra en kompetensresa. Vi ser det som en fördel om du har kunskaper inom produktion, lager eller distribution och gärna i kombination med analytics och business warehouse.

Vi tror att du har en vilja att driva förbättring- och förändringsarbete, och du har en inre drivkraft av att vilja få företag och människor att arbeta smartare och enklare. Vi uppskattar om du är uppfinningsrik och om du tycker om att ta egna initiativ.

Du har en relevant högskoleutbildning och såväl din svenska som engelska behöver vara obehindrad i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Eva Sjöblom, eva.sjoblom@cgi.com
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb