Key Account Manager

Rekryterare
Atea
Plats
Jönköping
Annonserat
den 6 oktober 2021
Stängs
den 14 november 2021
Ref:
148243
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
"Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid".

På Atea i Jönköping är vi ett 40-tal personer, alla med unika personligheter och kompetenser. Våra olikheter är vår framgång och när vi tillsammans får använda våra förmågor till att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika mår vi som bäst! Våra förmågor omfattar design, implementation och förvaltning av infrastrukturlösningar för såväl datacenter som den personliga arbetsplatsen. Med hjälp av våra verksamhetsutvecklare och förändringsledare skapar vi förutsättningar för att tillsammans med våra kunder bygga en digital framtid med säkerhet och hållbarhet i fokus.

Din roll i laget

Vi fortsätter växa och som Key Account Manager har du det övergripande affärsansvaret för 2-4 kundkonton där du är ytterst ansvarig för försäljning av Ateas hela utbud. Du lyckas genom att leda, utveckla och inspirera dina kundteam som består av olika kompetenser från lokala, regionala och nationella enheter. Du driver strategiska planer som sträcker sig både på kort och lång sikt och därmed möjliggör våra kunders förflyttning. Dina kontaktytor hos kund varierar, men är i de flesta fall it-chefer, it-strateger, VD, ekonomichef m.fl.

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Vi söker dig som är affärsmässig med god förståelse för både verksamhet, ekonomi och affärer. Du har erfarenhet av att skapa, etablera och underhålla långvariga relationer och drivs och motiveras av att nå såväl kundernas som Ateas mål och vision. Du förstår vilka värden som driver kunden och kan identifiera och driva affärer utifrån kundens utmaningar och Ateas samlade kompetens. Rollen kräver mycket god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är van att utforma och presentera offerter, lösningar och beslutsunderlag anpassat för olika målgrupper och intressenter. Har du tidigare erfarenhet från it-branschen är det meriterande.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Rikard Claar, försäljningschef, via rikard.claar@atea.se eller telefon 073-862 25 41. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!