Vi söker seniora konsulter inom IT-relaterad design!

Plats
Karlskrona
Annonserat
den 8 oktober 2021
Stängs
den 21 november 2021
Ref:
7f221f3c-fea2-42fe-b612-867d859a6c72
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du erfarenhet av design och av att använda digitala verktyg? Är du redo för en ny utmaning? Då vill vi komma i kontakt med dig. Vi har just nu ett antal olika designrelaterade uppdrag hos en av våra kunder och letar efter nya konsulter att stärka upp vårt team med. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I dessa designrelaterade roller kan du få arbeta med exempelvis marknadsmaterial, produktdesign, rörlig bild, webbdesign eller dekorativ design av produkter eller miljöer. Arbetet kräver i regel att man använder sig av något digitalt verktyg och man kommer som huvudsak att använda sig av engelska i sin dagliga kommunikation.

Är du rätt person för det här uppdraget

För dessa tjänster krävs det att man har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande roller bakom sig. Kanske har du arbetat som UI/UX-designer, produktdesigner, Interaction Designer eller liknande och är redo att ta nästa steg? Vidare tror vi att du är van vid att arbeta med någon typ av digitalt verktyg kopplat till design, exempelvis CAD, Blender, 3DS Max, Maya, Rhino, Keyshot, Zbrush eller Adobeeprodukter så som InDesign, Photoshop eller Illustrator. Trivs du dessutom i en internationell miljö och har erfarenhet av större organisationer är det ett stort plus.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb