CGI

Tekniker Infrastruktur, Mälardalen

Rekryterare
CGI
Plats
Mälardalen, , Sweden
Annonserat
den 7 december 2021
Stängs
den 5 februari 2022
Ref:
J0421-2753
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker fler erfarna och drivna Tekniker inom Infrastrukturområdet till våra kontor i Mälardalen. Som Tekniker inom Infrastrukturområdet kommer du erbjudas möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser i större globala åtaganden samt i driftleveranser till våra kunder. Vårt arbetssätt bygger på närhet och långsiktiga kundrelationer. Vi vill vara våra kunders innovativa och proaktiva partner som hjälper dem att nå framgång i sin verksamhet.

I vårt team värdesätter vi engagemang och ambition och vi tycker att det är viktigt att du vill vara med och bidra till teamets gemensamma framgång. Vi tycker också att det är viktigt att du får möjlighet till kompetens- och karriärutveckling, vilket vi erbjuder genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar samt att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor.

Ansvarsområden
Som en del av vårt team kommer du att arbeta inom ditt tekniska område inom flera system vilket gör det viktigt att ha bred kunskap och vara beredd på att i viss mån ha parallella uppdrag.

Vissa uppdrag körs i projektform där du kan komma att fungera som teknisk rådgivare/arkitekt och/eller teknisk projektledare om du är erfaren. Teamet arbetar med drift, utveckling och uppgraderingar av kundernas system. Du behöver vara öppen för uppgifter som kräver viss uppfinningsrikedom, ha tålamod och förståelse för angränsande teknikområden.

Du kommer bl.a:
• bygga och underhålla server samt nätverksinfrastruktur
• behöva ha ett säkerhetstänkande i allt du gör
• arbeta med en mix av stora projekt och kortare arbetsuppgifter
• arbeta med daglig drift, såsom felsökning, uppgradering och planering av förändringar i it-miljön
• deltagande i etableringsprojekt där nya miljöer skall sättas upp

Du kommer att vara placerad i Mälardalen. Resor kan ingå i rollen. Det förekommer beredskapsarbete. Förskjuten arbetstid morgon och kväll kan också förekomma i rollen.

Är du den vi söker?
Du är en person som gillar att lära nytt och att dela med dig av din kunskap. Du har troligen minst fem års erfarenhet av att arbeta som tekniker och tycker om att utmana dig själv och bygga kunskap inom nya områden. I vårt team lär vi oss av varandra och hjälper varandra varje dag. Du kan växla fokus och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du värdesätter och förstår betydelsen av respekt och förståelse då kundinteraktion är en del av ditt dagliga jobb.

Du kan kommunicera på svenska och engelska. De uppdrag som du kommer vara aktuell för kan kräva att du behöver genomföra och godkännas i en säkerhetsundersökning i enlighet med den svenska skyddslagen. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att genomföras.

Vi önskar att du har erfarenhet inom ett flertal av följande områden:
• Windows server
• Nätverkskunskap (TCP/IP, switching, routing och brandvägg i datacentermiljö)
• Virtualisering
• Active Directory
• SQL
• Backup
• Antivirus
• Erfarenhet av att arbeta i miljöer enligt CIS standard

Mer om tjänsten:
Omfattning: Heltid
Placering: Mälardalen, flera orter

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Johan Reinholdz, 073-1818505 eller johan.reinholdz@cgi.se
Ansök till tjänsten löpande

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb