Business Development Manager till Iver i Malmö

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 9 oktober 2021
Stängs
den 30 oktober 2021
Ref:
f2705e32-770c-414e-a9b4-4eb9f4f256d0
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya stjärnor och kollegor som vill göra skillnad och vara en del av vår gemensamma resa. Nu söker vi Business Development Manager med fokus på nyförsäljning av driftlösningar/outsurcing hos medelstora/stora kunder i Region Syd på Iver. Kan det vara du?

Om Iver

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamhet hjälper vi till att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation, där vi hoppas att du kan göra skillnad på vår resa.

Vi anser att engagerade medarbetare är grunden till Nordens nöjdaste kunder. Även om vi idag är ett stort företag blir du aldrig en obetydlig kugge i ett stort maskineri, utan en central del i ett team med stort personligt ansvar. Varje medarbetares insats märks hos oss!

Vi förväntar oss att var och en av våra medarbetare vill vara med och påverka såväl sitt eget arbete som teamets och verksamhetens resultat.

Rollen som Business Development Manager

I rollen kommer du ansvara för att identifiera, skapa och driva nya driftaffärer och upphandlingar mot medelstora/stora företag inom regionens marknad. Vi söker dig med erfarenhet, nätverk och förmåga att göra skillnad.
 • nyförsäljning av Ivers hela portfölj inom IT-drift/outsourcing.
 • Du driver hela säljcykeln genom att identifiera affärsmöjligheter, kvalificering, utveckla lösningen, skriva offerter, prissättning, skapa presentationer för ledande befattningar, förhandla och stänga affärer.

Du kommer tillhöra ett agilt säljteam som rapporterar direkt till försäljningschefen i Region Syd. Du får vara nära involverad och bidra till att utveckla och bygga vidare Business Development-området tillsammans med teamet. Företaget och rollen bjuder på stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid.

Vem är du?

Du som söker har minst 3-5 års framgångsrik erfarenhet av tjänsteförsäljning av IT-drift/outsourcing. För att lyckas i rollen som säljare hos oss krävs det att du har både hög energi och strukturförmåga, är kommunikativ med ett stort inre driv och en hög ambitionsnivå. Du möter kunder och nyckelpersoner i ledande befattningar med gott självförtroende och har förmågan att snabbt bygga förtroende. Du har ett upparbetat nätverk inom privat/offentlig sektor. Du har en utpräglad hunter-profil och vinnarmentalitet. Du brinner för att göra affärer genom stort personligt engagemang, innovativa lösningar och kompetens i framkant, med målet att vara en långsiktig, hållbar partner. Du är lyhörd, handlingskraftig och utåtriktad med hög social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som säljare och medarbetare för att bidra till arbetsglädje, vår tillväxt och ett bra kundbemötande.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du:

Är självgående och har en nyfiken drivande förmåga att identifiera och skapa värdeadderande driftaffärer hos mot nya kunder.
 • Utvecklar affärsvinnande strategier och taktik
 • Samarbetar och bygger en relation med IT- och affärsledare
 • Påvisbar erfarenhet av att kunna sälja kvalificerade drifttjänster till olika branscher, vilket är en viktig framgångsindikator i rollen
 • Förändringsbenägen med förmågan att uppskatta snabba beslut
 • Trivs i och drivs av ett högt tempo och hög vinnarmentalitet.


För att passa i rollen som Busines Development Manager hos Iver har du:
 • Minst 3-5 års framgångsrik erfarenhet av försäljning inom IT-drift/outsourcing
 • Ett stort upparbetat nätverk inom olika branscher
 • Bevisad förmåga att skapa och formulera övertygande erbjudanden som löser kunders affärs- och teknikproblem.
 • Dokumenterad framgång när det gäller att bearbeta nya kunder, utveckla bra relationer med beslutsfattare och stänga affärer.

Det är meriterande om du har säljkompetens inom några av cloud-teknologierna (Azure/AWS) och/eller erfarenhet av upphandling och nätverk inom offentlig sektor.

Vidare ser vi att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift samt innehar B-körkort

Placeringsort: På något utav våra kontor i Malmö, Landskrona, Helsingborg

Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Iver med Experis. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den?

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Christopher Weeks på christopher.weeks@se.experis.com alternativt 0727-285430 eller Luka Jovovic på luka.jovovic@se.experis.com alternativt 0722-058887.

Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Välkommen med Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb