Key Account Manager till Iver i Malmö

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 9 oktober 2021
Stängs
den 30 oktober 2021
Ref:
3029a7a8-6a71-4581-b728-afb3f5694c51
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya stjärnor och kollegor som vill vara en del av vår nya gemensamma resa. Nu söker vi seniora Key Account Managers till Iver Syd. Kan det vara du?

Om Iver

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamhet hjälper vi till att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation, där vi hoppas att du kan göra skillnad på vår resa.

Vi anser att engagerade medarbetare är grunden till Nordens nöjdaste kunder. Även om vi idag är ett stort företag blir du aldrig en obetydlig kugge i ett stort maskineri, utan en central del i ett team med stort personligt ansvar. Varje medarbetares insats märks hos oss!

Vi förväntar oss att var och en av våra medarbetare vill vara med och påverka såväl sitt eget arbete som teamets och verksamhetens resultat. Vi söker dig som har ständig framåtanda och drivs av tillväxt, ständig förändring och nya utmaningar!

Rollen som senior Key Account Manager


I rollen kommer du ansvara för ett antal större kunder i sydregionen. Din viktigaste uppgift som Key Account Manager är att utveckla dina befintliga kunder i samarbete med Ivers kundteam.

Du kommer ha ansvar för följande
 • Förvalta, bredda och öka affären samt skapa affärsnytta för kund
 • Prospektering i eget nätverk och identifiering av nya affärsmöjligheter
 • Regelbunden aktiv kontakt och närvaro hos kund
 • Samarbeta och bygga relation med IT- och affärsledare


Vem är du?


Du som söker har minst 5 års framgångsrik erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning av IT-drift/outsourcing. För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad, kommunikativ med ett stort inre driv och en hög ambitionsnivå samt bidrar till stark teamkänsla. Du möter större kunder och nyckelpersoner i ledande befattningar där du drivs av att bygga relationer, vara lösningsfokuserad och skapa nya affärer med en vinnarmentalitet. Vi ser att du brinner för innovativa lösningar och kompetens i framkant genom personligt engagemang, med målet att vara en långsiktig, hållbar partner. Vidare är du lyhörd, handlingskraftig och utåtriktad med hög social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som säljare och medarbetare för att bidra till arbetsglädje, vår tillväxt och ett bra kundbemötande.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du:
 • har förmåga att identifiera och utveckla/skapa värdeadderande driftaffärer både hos befintliga och potentiella kunder.
 • utvecklar affärsvinnande strategier och taktik
 • har ett upparbetat affärsnätverk och påvisbar erfarenhet och av att kunna sälja IT-drift till olika branscher (gärna även inom offentlig sektor)

Som Key Account Manager hos Iver har du:
 • Ett upparbetat affärsnätverk inom olika branscher
 • Förmåga att skapa och formulera övertygande erbjudanden som löser kunders affärs- och teknikproblem
 • Dokumenterad framgång av att affärsmässigt och strukturerat utveckla befintliga kunder samt stänga affärer
 • Kompetens inom Cloud-drift är meriterade


Vidare ser vi att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift samt innehar B-körkort

Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Iver med Experis. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den?

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Christopher Weeks på christopher.weeks@se.experis.com alternativt 0727-285430 eller Luka Jovovic på luka.jovovic@se.experis.com alternativt 0722-058887.

Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Välkommen med Din ansökan!