Verksamhetsutvecklare till Ateas Sälj- och Tjänsteutveckling

5 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå
Annonserat
den 8 oktober 2021
Stängs
den 29 oktober 2021
Ref:
148253
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hej,

Jag heter Mattias och jag är intresserad av dig som får saker att hända! Jag söker fler kollegor till vår nystartade gruppering där vi kommer vara 4-6 kollegor med uppdraget att effektivisera arbetet för ca. 350 kollegor inom säljorganisationen och omkring 1200 kollegor inom konsultorganisationen.

Processarbete på Atea

Vardagen för dig som verksamhetsutvecklare kommer att handla om att hitta balansen mellan stordriftsfördelar och effektivitet kontra entreprenörsanda och kreativitet vid utformningen av våra processer. Då hela sälj- och konsultorganisationen verkar i processerna så är förändringsledning en nyckel för att få effekt av processerna. För att lyckas nå våra högt uppsatta mål så är ett nära samarbete med säljare och konsulter runt om i landet en viktig del samtidigt som samarbetet inom gruppen hjälper oss att få energi och bolla idéer för att kunna utmana organisationen till nästa nivå.

Intressanta egenskaper och erfarenheter

Jag söker dig som vill vara den som får verkligheten att återspeglas i våra strategier och processer så våra kollegor runt om i landet ser ett värde av att använda dessa. För att få förändring bland våra breda målgrupper är min bild att du är handlingskraftig och har ett gediget intresse för förändringsledning och verksamhetsutveckling. Du får gärna ha erfarenhet från sälj- eller konsultsidan och om du haft roller som sälj- eller konsultchef har du ytterligare värdefulla erfarenheter att vidareutveckla. Utöver sakkunskap från sälj eller konsultsidan så är det en stor fördel om du har en god känsla och förståelse för affärsprocesser för att hitta, anpassa och driva processförbättringar i syfte att utveckla Atea som bolag.

Om du är nyfiken på att förstå varför man gör som man gör och tycker om att hitta nya sätt att utmana befintliga rutiner och arbetssätt kommer du trivas och utveckla både dig själv och Atea som bolag. Genom att vara lyhörd förstår du mottagarnas behov och tillvaratar befintliga lösningar. Att vara förtroendeskapande är ytterligare en egenskap som underlättar för att utveckla och nyttja engagerade nätverk samtidigt som en analytisk förmåga hjälper dig att förstå hur detaljerna påverkar helheten och att utveckla en effektfull uppföljning.

Jag ser fram emot din ansökan dels för att kunna förklara mer om gruppen, rollen och Atea, men framförallt för att få höra hur du vill vara med och utveckla dig själv och Atea!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till mig, Mattias Asp, via 08 633 68 27 alternativt mattias.asp@atea.se . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb