Förändringsledare / Agil coach

Rekryterare
Atea
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 4 juni 2021
Stängs
den 21 november 2021
Ref:
148070
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
"Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid".

På Atea i Sundsvall arbetar ett 30-tal personer. Alla med unika personligheter och kompetenser. Våra olikheter är vår framgång och när vi tillsammans får använda våra förmågor för att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika mår vi som bäst! Våra förmågor omfattar design, implementation och förvaltning av infrastrukturlösningar för såväl datacenter som den personliga arbetsplatsen. Med hjälp av våra verksamhetsutvecklare och förändringsledare skapar vi förutsättningar för att tillsammans med våra kunder bygga en digital framtid med säkerhet och hållbarhet i fokus.

Din roll i laget

I den höga takt som digitaliseringen nu sprider sig i alla verksamheter ställs större och större krav på att organisationerna klarar av att förändrar sina arbetssätt. Det kan gälla allt från förändrade processer vid införande av ett nytt verksamhetssystem, förändrade arbetsuppgifter i samband med automation av processer eller att organisationen måste förändra sina arbetssätt för att bli mer snabbfotade. Som förändringledare/agil coach hosAtea arbetar du med våra kunder för att stötta dem i sin förändringsresaoch ge dem verktygen för att lyckas.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och ha roligt. Vi seratt du är en person som tar ansvar för dina uppdrag, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dig själv framåt. Du är affärsmässig med god förståelse för ekonomin i en konsultorganisation. Ett visst mått av envishet men även nyfikenhet kommerfå dig att stormtrivas i den här rollen. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och vill gärna leverera i team. Du har ett prestigelöst sätt att se på teamleveranser där ansvar och uppgifter gärna fördelas utifrån kompetens och förmåga och inte enbart roll.

Du har några års arbetslivserfarenhet som förändringsledare och är bekväm med agila arbetssätt och strukturer. Du är certifierad förändringsledare och har god vana av att leda workshops i syfte att inhämta information, analysera behov och omsätta till handling. Du har kanske också erfarenhet av innovationsledning, verksamhetsutredning eller processutveckling. Är du SAFe program consultant 5 certifierad eller kanske har erfarenhet av OBM (organizational behavior management) så är det meriterande. Har du också tidigare erfarenhet av konsultrollen så är det ett plus.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att höra av dig tillKristina Löfbom-Englund, Konsultchef, via kristina.lofbom-englund@atea.sealternativt telefonnummer 072-235 6160 Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!