Projektledare till Atea i Sundsvall

Rekryterare
Atea
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 8 januari 2021
Stängs
den 21 november 2021
Ref:
147781
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
"Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid"

På Atea i Sundsvall arbetar ett 30-tal personer. Alla med unika personligheter och kompetenser. Våra olikheter är vår framgång och när vi tillsammans får använda våra förmågor för att hjälpa våra kunder att bli framgångsrik mår vi som bäst! Våra förmågor omfattar design, implementation och förvaltning av infrastrukturlösningar för såväl datacenter som den personliga arbetsplatsen. Med hjälp av våra verksamhetsutvecklare och förändringsledare skapar vi förutsättningar för att tillsammans med våra kunder bygga en digital framtid med säkerhet och hållbarhet i fokus.

Din roll i laget

Som projektledare driver du våra kunders projekt för att hjälpa dem på sin digitaliseringsresa. Vissa projekt bedrivs hos kund och andra från vårt kontor. Du kommer även axla en roll som leveransansvarig, vilket innebär att följa kunden på hela resan samt ansvara för kundleverans och avtal även efter avslutade projekt. Genom dina uppdrag får du möjlighet att utvecklas i olika miljöer och hjälpa våra kunder med deras utmaningar. Möjlighet att träffa och jobba med flera organisationer gör att du ständigt ställs inför nya utmaningar vilket är utmanande, roligt och lärorikt. Du kommer också att få möjligheten att delta i en del säljaktiviteter och kundevent.

"Atea levererar hela kedjan från klienter och servrar till projektledning och förändringsledning. Respektive del omfattar behov av ett antal tjänster vilket gör att du får en god förståelse för hela kedjan genom givande dialoger med dina kollegor. Atea fokuserar verkligen på att vi tillsammans ska lyckas, det är laget före jaget som gäller" -Sebastian Westling, Leveransansvarig projektledare, Sundsvall

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och ha roligt. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppdrag, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dig själv vidare. Du är affärsmässig med god förståelse för ekonomin i en konsultorganisation. Ett visst mått av envishet men även nyfikenhet kommer få dig att stormtrivas i den här rollen.

Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och vill gärna leverera i team. Du har ett prestigelöst sätt att se på teamleveranser där ansvar och uppgifter gärna fördelas utifrån kompetens och förmåga och inte enbart utifrån roll. Vi tror att du har en bakgrund inom it-infrastruktur med en god förståelse för teknik. Du har några års arbetslivserfarenhet som projektledare och är bekväm med agila arbetssätt och strukturer. Kanske är du certifierad Scrum Master eller Product Owner.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart. 

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Kristina Löfbom-Englund via kristina.lofbom-englund@atea.se alternativt telefonnummer 072-235 6160. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum . Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be för alla och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!