BI- utvecklare till Samhall i Linköping

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Östergötlands län, Linköping
Lön
Fast lön
Annonserat
den 11 oktober 2021
Stängs
den 11 november 2021
Ref:
7B24C632-EB8B-4121-B5E2-C47590167050
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Sveriges viktigaste företag som skapar samhällsnytta, kundnytta och medarbetarnytta! Jobba som BI-utvecklare hos Samhall

Hos Samhall gör du skillnad på riktigt för vårt samhälle och bidrar till en ökad inkludering på arbetsmarknaden. Du blir en del av ett företag som strävar efter att skapa utvecklande jobb och möjligheter för personer med funktionsvariationer. För oss på Samhall är målet annorlunda i jämförelse med andra företag, nämligen att våra medarbetare ska lämna företaget till förmån för andra arbetsgivare!

Som BI-utvecklare kommer du att vara involverad i arbetet med att utveckla Samhalls rapport-och analysverktyg. I rollen kommer du få vara delaktig i en spännande BI-satsning hos Samhall!

VI ERBJUDER DIG
  • Att bli en del av ett samhällsviktigt företag med korta beslutsvägar och möjlighet till att påverka
  • En ny roll med stora utvecklingsmöjligheter och chansen att inkluderas i en spännande satsning inom BI
  • En organisation som präglas av öppenhet och inkludering där vi gärna delar med oss av kunskaper och erfarenheter

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som BI-utvecklare kommer du att arbeta med utvecklingen av Samhalls rapport- och analysverktyg. Du kommer att involveras i Samhalls digitaliseringsresa och tillsammans med teamet arbeta med beslutsstöd och dataanalys. Du kommer också att inkluderas i val av arbetssätt och processer, skapa relevanta rapporter och dashboards samt att vidareutveckla Analytics-området.

Du kommer bland annat:
  • Inkluderas i utvecklingen av Samhalls BI-verktyg, Power BI
  • Upprätta relevanta rapporter och beslutsstöd utifrån verksamhetens krav och behov
  • Komma med insikter i data som bidrar till att nå Samhalls övergripande mål
  • Vara med i utvecklingen av budget- och prognosprocessen

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra IT-avdelningen och jobba nära kollegor inom både IT och ekonomi. På Samhall arbetar vi i tvärfunktionella team och du kommer få möjlighet att kommunicera och samarbeta med stora delar av verksamheten. Idag arbetar omkring 25 000 medarbetare hos de, varav 1500 av dessa är tjänstemän. Du kommer att arbeta på Samhalls kontor i Linköping med generösa möjligheter till flextid.

MER OM DIG

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor och är kommunikativ. Du har ett analytiskt och kritiskt tänk samt ett flexibelt arbetssätt. Slutligen har du lätt för att lösa olika typer och problem och räds inte för att ta egna initiativ.

Erfarenhetsmässigt har du erfarenhet av datavisualisering, datamodellering samt strukturering av data för rapport och analys, antingen från skolan eller arbetslivet. Vi ser det som ett plus om du tidigare erfarenhet av Power BI. Vidare kommunicerar du flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig! Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24

Liknande jobb

Liknande jobb