Frontendutvecklare inom Javascript/React till SVT

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 11 oktober 2021
Stängs
den 10 november 2021
Ref:
D1DDE3DA-173E-475D-9626-463610810B79
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du bli en del av ett modernt, snabbrörligt och innovativt utvecklingsteam? Välkommen till oss på SVT Barn i Stockholm!

Som frontendutvecklare på SVT Barn får du en unik möjlighet att vara med och vidareutveckla Sveriges mest älskade videotjänst för barn! Förutom tätt samarbete med UX, AD, analytiker och testare kommer du även jobba nära vår målgrupp när vi identifierar behov, tar fram hypoteser och bygger nya features.

Du kommer att arbeta med en etablerad, välkänd och uppskattad produkt. SVT Barn har cirka 450 000 unika besökare per vecka. Vi arbetar agilt i ett självorganiserande team med alla kompetenser som behövs för att ta produkten framåt.

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på SVT Barn får du en varierad och härlig vardag med både puls och engagemang. Utöver detta erbjuds du även:
  • En trygg och unik arbetsgivare med ett starkt och välkänt varumärke
  • Utrymme att testa ny teknik på våra regelbundet återkommande hackfredagar. Två gånger per år har man dessutom möjligheten att pitcha egna ideér och tillsammans med andra team på SVT förverkliga dem!
  • Att bli en del av ett självstyrande team med högt i tak som lyssnar på dig och som gärna delar med sig av erfarenhet och kunskap
  • Kontinuerligt träffa användarna, vara med och ta fram nya hypoteser och genom A/B test utveckla produkten framåt

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som frontendutvecklare hos oss kommer du främst att jobba med webbutveckling, men det finns även möjlighet att jobba med Android och iOS. Vi arbetar hypotesdrivet, datadrivet och använder oss av a/b-tester för att ständigt förbättra våra produkter. Vi träffar kontinuerligt våra användare, på så sätt kommer vi dem nära och får en bra förståelse för deras intresse och behov. Här kommer du få utrymme att komma med egna idéer och testa nya tekniker för att hela tiden ligga i framkant!

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra SVT interaktiv (SVTi) och SVT Barn-teamet. Vi arbetar agilt och målstyrt i team om 7 personer som består av Utvecklare, AD, UX-designer, Analytiker, Produktägare samt Testare. Vi är ett team där alla hjälper varandra att hitta vägen framåt. Utöver ditt team och användarna kommer du att arbeta nära både tv-redaktioner och andra utvecklingsteam på SVT.

Vi sitter centralt i SVT-huset på Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse som kan utmana oss med nya perspektiv och idéer. För att komma till rätta i rollen är du en lagspelare som gärna delar med dig av kunskap och erfarenheter och trivs i miljöer med hög grad av lärande och att experimentera tillsammans.

Du har erfarenhet av att ha arbetat agilt och uppskattar samarbete. För oss vore det toppen om du utöver ditt tekniska fokus även uppskattar att bidra under hela processen från idé till färdig funktionalitet. Du har bra kunskap inom Javascript (typescript och/eller React), CSS och NodeJS. Och är även intresserad av GraphQL, UX-design, DevOps, apputveckling och Continuous Delivery.

Utöver ovan tror vi även att du gillar public service och brinner för att utveckla produkter för barn.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb