CGI

Business Consultant inom Retail

3 dagar kvar

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 12 oktober 2021
Stängs
den 10 december 2021
Ref:
J0921-2733
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med på resan där vi blir ledande rådgivare och partner inom detaljhandeln 2022?
Business Consulting Retail på CGI expanderar och vi söker ett flertal nya medarbetare. Vi söker dig som vill vara med på den resan och har erfarenhet som Business Consultant eller ett hjärta som klappar extra för Retail. CGI har en historik av att arbeta tillsammans med branchledande Retail och Consumer Services bolag i norra Europa och har därigenom byggt upp en gedigen expertis inom området. Utifrån kunders och konsumenters utmaningar och möjligheter skapar vi tillsammans långsiktigt hållbara lösningar. Som konsult hos oss får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar och jobba nära Sveriges största Retail företag.

Du blir en viktig person i en grupp med passion och erfarenhet som hela tiden utvecklas och nu ska växa. Tillsammans når vi våra högt uppsatta mål och har kul på vägen dit. Vi har flexibla arbetsmöjligheter men också två stora våningar högst upp på Vasagatan 16 i centrala Stockholm.

Uppdrag hos oss kan exempelvis vara att:
• Driva utformningen av framtidens organisationer och operativa modeller, ofta i samband med en övergång till agila arbetssätt.
• Hjälpa företag att anamma digitalisering och ny teknik på ett framåtlutat och genomtänkt sätt för att möta kraven hos retailkonsumenterna.
• Rådge och stötta företagsledningar med att identifiera, strukturera och implementera sina viktigaste frågeställningar, genom att ta fram övergripande mål och strategier för verksamheten.
• Bistå bolag som upplever tröghet i verksamhetsprocesser genom att analysera förändrings- och förbättringsåtgärder kopplat till organisation, processer och systemstöd.
• Effektivisera och utveckla inköpsorganisationen inom globala bolag.
• Hjälpa bolag att få full effekt av sin Supply Chain-strategi, bland annat inom Retail och E-handel.
• Hjälpa kunder att möta, realisera och konkretisera framtidens utmaningar inom innovation och hållbarhet på ett strukturerat och handfast sätt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i din roll
För att lyckas i rollen söker vi dig som har konsulterfarenhet med att genomföra förändringar, och hjälpa kunder inom Retail och Consumer Services. Vi letar också efter dig som kan och brinner för Retail och kan bidra med andra synvinklar eller erfarenheter som ger oss bättre möjligheter att utveckla innovativa värdeskapande lösningar till våra kunder. Särskilda fokusmområden är hållbarhet, program/projektledning med förändringslednings- eller digitalt fokus samt supply chain.

Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer, är skicklig på att både se helhet och detaljer samt förstå nya sammanhang. Som person är det därför viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra vill vara en del av laget. Du får saker att hända, du stödjer och samarbetar över gränserna hos kunden och med kollegor för att skapa kloka och långsiktiga förbättringar.

Med en stark lokal närvaro är det bra att du talar svenska, även engelskan är ett måste. Självklart har du en akademsik examen. Här ansöker du med några års erfarenhet. Du som är precis början av din karriär och vill ha en brant utvecklingskurva söker istället via CGI Selected.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGI är ett stort och stabilt företag med en global närvaro där du erbjuds en trygg anställning. Som medarbetare i CGI blir du delägare i företaget. På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning.

Vi ser fram emot att höra från dig! Ansökningar besvaras löpande. Vi ser fram emot att möta dig snart.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb