CGI

Business Consultant, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 12 oktober 2021
Stängs
den 10 december 2021
Ref:
J0921-2733
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du grym på Retail och vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Nu söker vi en Business Consultant till vårt team inom Retail Business Consulting i Stockholm

Som konsult hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

På Vasagatan 16 sitter teamet med härliga, kunniga och prestigelösa kollegor. Vill du bli en del av oss på resan mot att bli den ledande partnern inom detaljhandel 2022?

Framtida arbetsuppgifter
Detaljhandeln är mitt uppe i en transformation där digitaliseringen i allt större utsträckning flyter samman med butikens fysiska närvaro. Det i kombination med en ökad global konkurrens, en växande e-handel och ändrade kundbeteenden ställer nya krav på att snabbt kunna anpassa sig för att inte tappa konkurrenskraft.

CGI har en historik av att arbeta tillsammans med framstående Retail och Consumer Services bolag i norra Europa och har därigenom byggt upp en gedigen expertis inom området.

Som konsult hos oss vill du vara med och bygga vårt lag, där vi når våra högt uppsatta mål och har kul på vägen dit. Utifrån kunders och konsumenters drivkrafter, utmaningar och digitala möjligheter skapar vi tillsammans långsiktigt hållbara lösningar. Med djup expertis, mod och engagemang utmanar vi och har kul.

Vi på Retail BC inom CGI älskar att hjälpa våra kunder med deras utmaningar och vår ambition är att bli den ledande partnern inom detaljhandeln i Sverige 2022. Tillsammans med övriga delar av organisationen utgör vi en stark spelare på marknaden, då vi kan erbjuda våra kunder kompetenser inom ett flertal områden så som;

• Advisory: Strategi, Sourcing, Supply chain och IT
• Digital Transformation
• E-commerce och Omni Channel
• Analytics och BI
• Systems evaluation och implementation; ERP, POS, PLC.

Att jobba som konsult på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen som titel söker vi dig som har konsulterfarneht att genomföra förändringar och hjälpa kunder inom Retail & Consumer goods. Vi leter också efter dig som kan och brinner för Retail även från en annan ingång- kanske test eller krav. Du är social och ödmjuk och en god kommunikatör. Du pratar flytande svenska och engelska och har en akademisk examen.

Vi önskar att du har minst tre års erfarenhet från/inom:
• Konsult med vana att genomföra förändringar
• Konsult med vana att hjälpa kunder inom Retail and consumer goods.
• Kandidat med erfarenhet inom Retail
• Kandidat med erfarenhet inom test eller krav, produktägare/scrum masters

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling. Bland annat kan du se fram emot:

• Spännande uppdrag hos kund, med möjligheten att jobba nära sveriges största retail företag och hjälpa dem skapa värde för sina kunder.
• Möjlighet att jobba med vår hållbarhetssatsning och hjälpa kunder mot en hållbar framtid
• Växa och följa den heta utvecklingen på marknaden nu när många företag vågar satsa igen nu
• Nu när återigen få träffas fysiskt kommer stort fokus på att bugga laget, fortsätta mot våra högt ställda mål och säkerställa att vi har roligt på vägen dit.
• Tillsammans med våra partners skapa nya möjligheter inom Retail & Utilities
• Förmånliga erbjudanden inkl bli delägare i företaget samt trygg anställning
• Globala möjligheter på CGI

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.
För frågor om rollen, kontakta gärna rekryterande ledare Laban Sörén på laban.soren@cgi.com
Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb