CGI

M3 Applikations & verksamhetskonsult

4 dagar kvar

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Stockholm, Göteborg, Hela Sverige, Skåne , Sweden
Annonserat
den 12 oktober 2021
Stängs
den 10 december 2021
Ref:
J1021-1378
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en ledande Infor-M3-aktör i Sverige och vi söker nu M3 Applikations- & verksamhetskonsulter inom olika områden till vår M3 Solution-verksamhet i Sverige. Vår förmåga att leverera end-to-end lösningar kring M3 är unik i Sverige och ger oss en enastående möjlighet att möta våra kunders behov.

Med både nya kunder och befintliga M3-kunder som expanderar och förändras utvecklas vårt affärsområde och ett redan starkt team behöver växa ytterligare för att möta en stark efterfrågan.

Vi skapar värde i våra kundlösningar genom att kombinera djupgående verksamhets- och IT-kunnande. CGI är sedan många år M3-Infor Premier Delivery Partner vilket innebär att du som konsult får direkt tillgång till nya versioner, metoder och nyheter.

Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen och att möta våra kunders behov så skall just Du söka till tjänsten M3 Applikations- & verksamhetskonsult!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för att föreslå specifika kundlösningar som passar in i kundens affärsmiljö och affärsmål och kan föreslå lösningar för att hantera kundens affärsutmaningar och möjligheter.

Du arbetar med att säkerställa lösningsförmågan och föreslår en färdplan för att förverkliga lösningen.
I rollen kommer du att identifiera de komponenter som krävs för att tillsammans med dina kollegor föreslå den mest lämpliga lösningen för kunden.

CGI har idag ett antal både nya som etablerade M3-kunder som har ett ökat behov av att utveckla och förbättra sitt affärssystemstöd till sin verksamhet.
Du blir en viktig del i att förstå kundernas behov och att realisera detta inom ramen för M3. Inom CGI:s M3-enhet kommer du att engageras i olika delar av M3-relaterade projekt/uppdrag så som:

• M3 applikations-design & konfiguration
• Identifiera verksamhetsförbättringar
• Lösningsförslag & specifikation
• Rådgivning

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmåga att bryta ner stora komplexa problem i hanterbara delar som möjliggör kommunikation på både affärs- och teknisk nivå.

Vidare kan du kan designa, utveckla, dokumentera och leverera lösningsarkitekturer som möter kundens behov.

Du har erfarenhet inom något av följande affärsprocessområden: Warehousing, Logistics, Procurement, Manufacturing, Planning, Customer Sales Management.
Vi söker dig som vill bidra i hela processen från projektinitiativ till driftstart och efterföljande förbättringar.

Bransch-erfarenhet inom bla Manufacturing, Distribution, Food & Beverage & Equipment är meriterande.

Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk.
Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet, engagemang, lånsiktighet och brinner för att skapa kundnöjdhet.

Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. Vi ser att du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas hos oss är du nyfiken, initiativ- och ansvarstagande samt har nära till skratt och humor.

Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

För mer information, kontakta gärna:
Jonas Nilsson, Director Consulting Services.
jonas.nilsson1@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande! Sök senast 30 September 2021

M3, applikation, application, design, configuration, konfiguration, rådgivning, verksamhet, business, presales, solutions

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb