Fast track manager

Plats
KISTA
Annonserat
den 12 oktober 2021
Stängs
den 11 november 2021
Ref:
202108940
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Kista söker vi en person som ska jobba som Fast track manager.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team på ca 6 personer och vara stationerad på huvudkontoret samt arbeta på distans via verktyget TEAMS inom olika industrier som både är publika och globala. Målet är att genomföra ca 8 kundmöten i veckan där vi introducerar, analyserar och sedan förbereder vad för typer av produkter och/eller tjänster inom Microsoft Cloudmiljöer som vi kan rekommendera för kunds räkning. I detta syfte vill vi hjälpa och underlätta för kund med deras digitaliseringsresa och där med förbereda presentationer ur ett tekniskt- och användarperspektiv inför varje möte för att sedan kunna starta igång diverse Cloudprojekt.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare har haft någon form av kund- och/eller användaransvar och är van att kommunicera med olika personer ur ett både tekniskt- och användarperspektiv. Har du tidigare arbetat som IT-konsult och besitter den tekniska kompetensen så är detta meriterande. Vi ser att du är en "Doer", har egen "drivanda" och trivs med projektarbeten samt besitter kunskap och förståelse inom Microsoft Cloudmiljöer. Administration har du gjort sedan tidigare och du föredrar ett strukturerat arbete.

Vi ser att du bör besitta goda kunskaper inom några av följande områden:

 • Microsoft molnmiljöer (Exempelvis; Amazon, Google och Microsoft, hur dessa flyttas "on prem till molnet")
 • Office 365 certifikat eller arbetserfarenhet (support, administration, etc)
 • Administrationsvana
 • Skapa egna presentationer
 • Microsoft tjänster (licenser, produkter, tjänster, etc)
 • Projektarbete


Formella krav för tjänsten:
 • Talar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
 • Kundansvar/Kundvana och/eller servicekunskap i form av kundkontakt
 • Teknisk kompetens/förståelse
 • Cloudmiljöer
 • Socialt utåtriktad och förändringsbenägen


Det är meriterande om du har B-körkort.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med över 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb