Javautvecklare till Ecster i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 12 oktober 2021
Stängs
den 12 november 2021
Ref:
DA482511-C9E9-4200-AEC1-421E1BFC63FD
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Bidra till nästa generations säkra betallösningar som backendutvecklare på Fintech-bolaget Ecster i Stockholm!

Som Javautvecklare hos oss på Ecster i Stockholm kommer du in i en organisation som värnar om sin kultur och som sätter stort värde på att du ständigt utvecklas, mår bra och har roligt på jobbet. Du kommer att ha en avgörande roll i en digital satsning där vi utökar vårt produktutbud samtidigt som vi gör en teknisk förflyttning av våra miljöer till molndrift i AWS.

VI ERBJUDER DIG
  • En viktig roll i ett företag som arbetar för att ligga i teknisk framkant, med högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Stora möjligheter att själv påverka och forma din roll och framtida utveckling inom ditt område.
  • Möjlighet att tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vara med på en häftig resa för att bli bäst i en innovativ och snabbrörlig bransch.
  • En öppen kultur som tagit avstamp i tanken att ju roligare man har; desto bättre blir kulturen; desto bättre blir resultatet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här kommer du jobba med att utveckla enkla och säkra betallösningar för hundratusentals privatkunder och säljföretag i Sverige och Finland. Du kommer att ingå i ett av Ecsters sex agila utvecklingsteam och i Ecsters backendskrå där du kommer att vara med och påverka teknikval och lösningsarkitektur. Det innebär:
  • En varierad roll där du kommer få driva allt från daglig produktion till nyutveckling till teknisk förflyttning.
  • Utveckling med fokus i backend och Java.
  • Vara med och driva Ecster framåt mot molndrift i AWS.
  • Dela med dig av kompetens och samarbeta tätt med ditt team och Ecsters övriga team och intressenter.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer vara en del av ett tvärfunktionellt och ambitiöst agilt team om ca sex personer. Teamet har stort ansvar och mandat över sina produkter. Du jobbar dagligen nära samman med teamets utvecklare, teknisk testare, team coach och produktägare.

Vi har kontor centralt i Stockholm och tror att framtidens arbetsform är en hybridlösning där man kombinerar det fysiska mötet med distansarbete.

MER OM DIG

Som person så brinner du för att jobba agilt och att samarbeta, där du gärna inspireras av dina kollegor samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Att ta ägandeskap är något som är naturligt för dig och du drivs av nyfikenhet och att verka i en föränderlig miljö. Du har lätt för att kommunicera och förstår både svenska och engelska.

Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av systemutveckling inom Java, REST/JSON och databasmodellering. Vi ser även att du har förståelse och stort intresse för molnarkitektur. Meriterande kommer vara om du har erfarenhet av, alternativt brinner extra mycket för att utvecklas inom, Kafka Streams, Micronaut Framework, Nosql-databaser, DevOps, Data Enginering, Testautomatisering eller IT-säkerhet .

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb