Service & Support Specialist

Plats
GÖTEBORG
Annonserat
den 13 oktober 2021
Stängs
den 2 november 2021
Ref:
202108971
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Centric söker en Service & Support Specialist till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg! Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en service desk och vill ta nästa steg till att arbeta med mer avancerad felsökning? Då är detta en tjänst för dig!

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Som Service & Support Specialist kommer du att arbeta på kontoret i Göteborg. Du tillhör ett team med olika åldrar och erfarenhetslängd där du får möjligheten att utvecklas. Det är en kombinerad 1st och 2nd line där du dels arbetar med ticket, dispatch, telefon och walk-by samt installerar datorer, sätter upp arbetsplatser och arbetar med mer avancerad felsökning hos användaren.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en service desk samt har en vana vid felsökning och ticket-hantering. Du har kunskap inom O365, AD, Windows 10, PC, Azure, laptop och desktop hårdvara, iPhone/iPad/Android samt ärendehanteringssystemm.

Som person trivs du i en roll där du har nära kontakt med både dina kollegor och användaren. Du motiveras av problemlösning samt har ett tekniskt intresse. Vidare har du en förmåga att både arbeta självständigt och i grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb