IT-tekniker med inriktning IP-telefoni

Plats
ALINGSÅS
Annonserat
den 13 oktober 2021
Stängs
den 1 december 2021
Ref:
202108933
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Centric söker nu efter en 2nd line-tekniker till ett uppdrag i Alingsås, där du kommer att vara inriktad mot IP-telefoni! Har du tidigare erfarenhet av arbeta i 1st och/eller 2nd line support samt är redo för nästa kliv? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tekniker på 2nd line kommer du att arbeta på kontoret i Alingsås. Du tillhör ett team där ni tillsammans supporterar kunder med avancerad felsökning. Du kommer arbeta med inriktning mot IP-telefoni samt arbeta med Cisco Unified Communications Manager, hänvisningssystem (Enghouse Vision 80/20/Artvise) och Windows Server.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av 1st och/eller 2nd line support samt har erfarenhet av teknisk felsökning och ärendehanteringssystem. Det är meriterande med kompetens inom IP-telefoni, Cisco Unified Communications Manager, Hänvisningssystem (Enghouse Vision 80/20/Artvise) och Windows Server.

Som person trivs du i en roll där du får ta mycket eget ansvar, du motiveras av problemlösningar samt är duktig på tekniska lösningar. Vidare trivs du i en social roll där du samarbetar och stöttar dina kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb