Konsultchef med säljdriv

Plats
SUNDSVALL
Annonserat
den 13 oktober 2021
Stängs
den 11 november 2021
Ref:
202108966
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en kollega som älskar försäljning och som vill utvecklas tillsammans med oss på vår resa framåt när vi expanderar och startar upp i Norrland.

Rollen som säljande konsultchef är mångfasetterad där du får möjligheten att arbeta med människor och skapa ett mervärde både för dina anställda och kunder. Du kommer att arbeta med att utveckla vårt konsulterbjudande och följa konsulternas resa från start till mål.

Vi söker dig som vill jobba med helheten och inte bara vara en länk i en kedja. Som säljande konsultchef på Centric jobbar du nära dina kunder och kollegor med omväxlande uppgifter inom sälj och personalledning. I rollen ansvarar du för att bygga upp och förvalta din egen kundstock samt ha personalansvar över dina konsulter. Detta innebär att du får arbeta med personalledning och coacha dina konsulter till utveckling och nya möjligheter hos våra kunder. Till din hjälp har du förutom din närmsta chef ett gäng erfarna konsultchefer som kommer att stötta dig för att du ska lyckas i rollen.

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

  • Skapa nya kundrelationer
  • Ansvara för merförsäljning på befintliga kunder
  • Ansvara för en grupp konsulter - med fullt personalansvar
  • Driva bemannings- och rekryteringsprocesser


Du kommer få ett helhetsgrepp om konsultaffärerna och kan se saker ut flera perspektiv, både ur konsulternas och affärssynsätt. Rollen kommer även innefatta att bygga upp relationer/nätverk med andra företag/leverantörer för framtida affärssamarbeten.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, gärna inom IT eller inom bemanning/rekrytering och är redo att ta ett större ansvar. Vi ser att du gärna har haft personalansvar tidigare och har goda ledaregenskaper så du kan komma att få mer ansvar och klättra i vår verksamhet.

På Centric arbetar vi teambaserat och beslutsvägarna är korta så vi ser gärna att du är en ödmjuk och resultatinriktad lagspelare som gillar utmaningar och har mycket energi. Som person är du professionell men samtidigt personlig. Du tycker med fördel om att arbeta självständigt och motiveras av en affärsfokuserad och resultatorienterad miljö.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Du ges stor möjlighet att själv få lägga upp ditt eget arbete.

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.