CGI

Masterdata Management Specialist

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Västmanland , Sweden
Annonserat
den 14 oktober 2021
Stängs
den 12 december 2021
Ref:
J1021-1825
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du vår kommande stjärna inom området master data? En strategisk tillgång för organisationen.

Om du är passionerad för datamodellering, systemintegrationer och vill skapa ordning och reda på informationen i en organisation - och vill bli en Masterdata Management Specialist, då är detta definitivt den roll du letar efter. Detta är ett unikt tillfälle att växa tillsammans med oss inom CGI Sverige AB och förstärka vårt team i Mälardalen där vi har kontor i Eskilstuna, Västerås och Örebro. Genom att arbeta strategiskt med olika typer av information inom organisationen, t ex produkt- och kunddata, finansiell information eller annan affärskritisk information, så kan man optimera hanteringen och nyttan av denna information som då hanteras från en källa, s.k. masterdata.

Masterdata Management handlar om att centralisera sin masterdata, organisera resurser, identifiera flöden och automatisera processer på ett sätt som driver verksamheten framåt För att få till denna status av ordning och reda så behövs någon som kan strukturera och leda arbetet att få alla delarna på plats. Med moderna arbetsmetoder driver du som Masterdata Management Specialist uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor för att möta framtidens utmaningar.

Dina framtida arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen och ha tillgång till det globala bolagets resurser i form av utbildningar, metodik och referenser. Du kommer arbeta i kundprojekt där du förväntas agera proaktivt och självständigt driva kundens uppdrag framåt.

Du kommer att jobba brett med masterdata frågor. Uppdragen kan omfatta allt från analys av informations- och dataflöden, framtagande av informations eller master data strategier till utformning av informationsarkitektur och val av systemlösningar. En viktig del i arbetet är att förklara arbetssätt, metodik och hjälpa våra kunder att påbörja den förändringsresa som digitaliseringen medför. Rollerna som blir aktuella för just dig beror på till stor del på din profil, dina intresseområden och dina egna ambitioner framåt.

För oss är det viktigt att du är en lagspelare som brinner för att alla i teamet ska arbeta mot att uppfylla kundens förväntningar. Vår företagskultur präglas av nyfikenhet, driv, mod och omtanke. Vi uppmuntrar alla i teamet att lyfta och utforska nya idéer - tillsammans bygger vi vårt team och skapar leveranser som ger oss nöjda kunder. Vårt team i Mälardalen består av affärsmässiga lagspelare som tror att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:
Vi söker en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med sig av sin kunskap. Vi har olika bakgrunder och erfarenheter, det som förenar oss är att vi vill arbeta med människor och teknik.

Du får gärna ha erfarenhet av en eller flera roller och perspektiv på masterdata - kravställare i verksamheten, utveckling av analys stöd och rapporter, underhåll och utveckling av masterdata, informationsmodellering, migrering av data i ERP projekt eller införande av masterdata system. Du har lätt att sätta dig in i olika verksamheter och du har sannolikt arbetat med införande av moderna standardsystem. Du drivs av att hjälpa kunder att fånga och prioritera sina faktiska behov, av att skapa samsyn och du har insikten att både detaljkoll och flexibilitet är nödvändigt. Du förstår vikten av att jobba strukturerat med förändringsledning och har erfarenheter av det från några projekt.

Vi söker dig som har:
• Över 8 års arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av att driva digitalisering och verksamhetsutveckling i roller inom data management, masterdata specialist, information manager eller liknande
• God erfarenhet av att leda och driva projekt
• God erfarenhet av kravsamordning och av att leda kravprocessen i olika verksamheter
• Erfarenhet av att leda workshopar
• Affärssinne som möjliggör delaktighet i affärsutveckling
• Relevant akademisk examen inom IT, civilingenjör eller ekonomi
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av agila arbetssätt som t ex SAFe samt erfarenhet från digitalisering inom tillverkande industri eller offentlig sektor.

Sista ansökningsdag: 2021-10-31. För mer information om tjänsten, kontakta gärna: Sara Carmo e Silva, sara.carmoesilva@cgi.com. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb