Experis söker applikationsutvecklare till Volvo i Eskilstuna

Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 14 oktober 2021
Stängs
den 29 oktober 2021
Ref:
df9fbe7d-984a-4b9a-b8a1-b3177b4e1b96
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en kreativ utvecklare på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis har nu ett uppdrag för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Vi söker nu applikationsutvecklare till Volvo i Eskilstuna. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om uppdraget och konsultrollen
Du kommer att arbeta tillsammans med The Cloud-teamet som är en del av teknikorganisationen på Volvo Autonomous Solutions. Du kommer att jobba med att designa framtidens tekniska lösningar inom områden som teledrift, anslutningar och molntjänster.

Vår kunds uppdrag är att skapa säkra automationslösningar som hjälper deras kunder att nå hållbarhets- och produktivitetsmål. Företaget drivs av att skapa lösningar som möter och överträffar kundens förväntningar och bidrar till samhällets utveckling. Dina framtida kollegor är kompetenta, riktigt vassa på det de gör och alltid redo för nya tekniska äventyr. Volvo är just nu i en tillväxtfas, så du blir en av flera nya skarpa hjärnor i teamet! Detta är en unik möjlighet att bli en del av ett fantastiskt team med en startup-mentalitet som jobbar med avancerad teknik och samtidigt tillhör den världsledande Volvokoncernen.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Experis men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Den aktuella tjänsten är ett uppdrag på fyra månader med möjlighet till förlängning. Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt.

Är du rätt person för jobbet?
Vi söker dig som är en kreativ programmerare med erfarenhet av att designa och implementera mjukvara. Fokus i rollen kommer att vara programvara för flotta, trafik och produktivitet som körs inom både cloud och edge. Då rollen är bred kan din bakgrund vara varierad, vi ser också att du som söker kan vara junior inom ditt område med en stark vilja att lära dig och utvecklas.

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • Kunskaper inom C++, Java eller Python
  • Kunskaper inom molnutveckling för AWS och Azure
  • Kunskaper om apputveckling, gärna inom liknande områden

Det viktigaste för oss är dock att du tycker om att lösa problem, gillar att lära dig nya saker och brinner för att utvecklas. Du är en öppen och kreativ person med en hands on-attityd. Du pratar och skriver flytande på engelska och pratar antingen svenska eller är motiverad att lära dig ett nytt språk. Om du trivs med att vara en del av ett dynamiskt, mångsidigt och roligt team kommer du att passa bra hos oss!

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i ett stort bolag sedan tidigare.

Erbjudande
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Hök via e-post: ellinor.hok@se.experis.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis
Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet
Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Liknande jobb

Liknande jobb