Software Engineer till IMI Supply Chain Solutions

Rekryterare
Experis
Plats
Hässleholm
Annonserat
den 14 oktober 2021
Stängs
den 24 november 2021
Ref:
41da9a78-ec7f-4918-83e6-e9c7808a471d
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Det är en spännande tid på IMI! Bolaget är mitt i en tillväxtresa och satsar högt på teknik och medarbetare. En central del av resan är att ta vårt Warehouse Management System till nya höjder. För att lyckas med detta behöver vi nu utöka R&D-teamet med fler drivna utvecklare. Här får du möjlighet att göra verklig skillnad, påverka och utvecklas! Välkommen till en arbetsgivare som värdesätter dig, din kompetens och ditt välmående.

Industri-Matematik International AB (IMI), är en ledande leverantör av affärskritisk mjukvara inom logistik. IMI:s mjukvarulösningar utgör en central funktion i att automatisera och effektivisera arbetsprocesser och inriktar sig på de kunder som hanterar de största och mest komplexa distributionsnätverken.

IMI har sedan starten 1967 utvecklat och integrerat konfigurerbara systemlösningar som gör distributionen av snabbrörliga produkter till en konkurrensfördel för internationella och marknadsledande handelsföretag. Idag hanterar mjukvaran över 1 miljard orderrader årligen och IMI:s kunder inkluderar några av de största grossisterna, dagligvaruhandlarna, apotekskedjorna och 3PL-företagen i Norden, Europa och Nordamerika. IMI har mer än 80 anställda och omsatte omkring 170 MSEK under 2020.

Dina arbetsuppgifterI rollen kommer du att fokusera på att vidareutveckla och förbättra vårt Warehouse Management System (WMS), så som affärslogik, mobila klienter, Windows klienter, tjänster för bakgrundprocesser, integration och utskrifter. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka produktens utveckling. I arbetsuppgifterna ingår även underhåll av den befintliga WMS-funktionaliteten.

Du kommer arbeta i ett agilt team tillsammans med andra utvecklare, arkitekter och testare.

Din profil

Vi söker efter dig som brinner för programmering och vill vara med och aktivt driva vårt WMS till nästa nivå. Med hjälp av våra produkter vill du vara med och skapa hållbara och effektiva logistikflöden för att möta morgondagens krav tillsammans med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt intresse och driv.

Mer konkret tror vi att du:
 • Har en relevant teknisk eftergymnasial utbildning inom till exempel datateknik, informationsteknologi, innovativ programmering, systemvetenskap eller motsvarande.
 • Har programmerat i .NET C# och har erfarenhet av databaser och SQL.
 • Är väl förtrogen med objektorienterad programmering.
 • Arbetar med Git för versionshantering.
 • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du:
 • Har några års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling.
 • Har erfarenhet av systemintegration, affärssystem och PL/SQL.
 • Har erfarenhet av test automation, continuous integration och release pipelines.
 • Har erfarenhet av Docker containers, microservices development och REST API.
 • Har erfarenhet av cloud infrastructure och infrastructure as code.
 • Har arbetslivserfarenhet från lager och logistik.


Vad IMI kan erbjuda dig

På kontoren i Hässleholm och Linköping, belägna mitt i stadskärnan, arbetar kollegorna i en vänskaplig miljö, där roliga aktiviteter utförs både på och utanför arbetsplatsen. IMI har kommit långt för att uppnå en jämn könsfördelning där kollegiet stöttar varandra genom aktiviteter som mentorskap och utbildningar; allt för kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Här finns en övertygelse om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är självklart måna om att det är balans mellan arbete och fritid.

Så här säger VD Niklas Rönnbäck om synen på bolagets viktigaste tillgång, våra medarbetare:
"Medarbetarnas kompetens kan inte överskattas och vi sätter definitivt människan före tekniken. Med Priveq som ägare kommer vi öka investeringarna i vår mjukvara, i försäljning och marknadsföring samt i vårt team. Det kommer stärka vår marknadsposition ytterligare och hjälpa våra kunder att utveckla mer effektiva och hållbara logistiklösningar". Han beskriver IMI:s företagskultur som innovativ, samarbetsorienterad, jämlik och utvecklande.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells & Experis, del av Manpowergroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christopher Weeks, 0727 - 28 54 30, christopher.weeks@jeffersonwells.se .

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Liknande jobb

Liknande jobb