Experis söker webbredaktör till spännande uppdrag!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 oktober 2021
Stängs
den 5 november 2021
Ref:
67a035a1-f285-4bc3-8a84-32d03c83ab09
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Experis söker just nu dig som vill arbeta som webbredaktör hos vår uppdragsgivare. Uppdraget är hos en global industrikoncern, ett stort och välkänt företag. I rollen kommer du att arbeta med att producera textinnehåll, anpassa kommunikation efter kanal och marknad och skriva informativa texter tillsammans med engagerade kollegor.

Ort: Stockholm/Sandviken
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I dina arbetsuppgifter ingår att producera textinnehåll, anpassa kommunikation efter kanal och marknad och skriva informativa texter. Du kommer att arbeta både med intern och extern kommunikation, inom flera olika ämnen. I dina arbetsuppgifter ingår även att analysera och optimera publicerat innehåll.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med content. Vi ser gärna att du har jobbat minst 1 år som webbredaktör eller med content-skapande. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av webbpublicering, CMS-verktyg och statistikverktyg. Du är även välbekant med content optimization, HTML och analysverktyg.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?

Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på philip.erlandsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb