Experis söker supporttekniker till Östergötland

Plats
Linköping
Annonserat
den 15 oktober 2021
Stängs
den 5 november 2021
Ref:
c9870165-186b-420e-9ad7-0b5d657bfe29
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du i början av din karriär och ute efter nästa utmaning inom IT-support? Just nu söker vi på Experis dig som vill arbeta som IT Supporttekniker inom First Line. En spännande möjlighet för dig som har ett stort intresse för IT och vill utvecklas inom området. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

ArbetsbeskrivningDu kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos vår kund. I rollen som supporttekniker kommer du framför allt att lösa olika typer av tekniska ärenden över telefon och mail. Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Du kommer bland annat att arbeta med:
* Uppgraderingar
* Lösenordsåterställningar
* Exchange-konton
* Microsoft Office
* Windows
* Klienthantering
* Felavhjälpning/felsökning gällande datorer, skrivare och mobila enheter
* Service Management enligt ITIL
* Ärendehanteringssystem

Vi söker dig som har:
* Gymnasial utbildning
* Övergripande IT-kunskap
* God och tydlig svenska och engelska i både tal och skrift.
* God kommunikativ förmåga
* Erfarenhet av AD
* God telefonvana
* Kan arbeta oregelbundna tider
* Svenskt medborgarskap
* Körkort

Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Som person är du noggrann, serviceinriktad och engagerad i ditt arbete. Erfarenhet av arbete som supporttekniker inom First line eller arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst inom IT-området, är meriterande men inget krav. Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning, är driven och vill framåt!

Om Experis
Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos oss på Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar din talang och kompetens.

På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Du har en dedikerad konsultchef som ger dig stöttning och alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Att vara konsult hos oss är en chans att utöka ditt nätverk, arbeta med spännande arbetsuppgifter och få många nya trevliga och kompetenta kollegor.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Ellinor Hök via mail, ellinor.hok@se.experis.com.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb