IT-tekniker

Rekryterare
Atea
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 17 juni 2021
Stängs
den 16 november 2021
Ref:
148094
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för it och vill utvecklas inom ett av Sverige främsta it-konsultbolag? Just nu söker vi dig som vill jobba brett inom it som konsult. Du kommer att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som it-generalist kommer du att arbeta med förvaltning och utveckling av kundernas it-miljöer. Det innefattar metodisk felsökning och felavhjälpning av både datorer och kringutrustning så som Microsofts operativsystem, Office 365, nätverk och skrivare. Du kommer även att jobba med utrullningar och support i första och andra linjen. Arbetet kommer att utföras både självständigt och i grupp. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Du har ett brinnande intresse för it och vill fortsätta utvecklas inom området. Som person är du ansvarsfull, du strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du har ett stort kundfokus och gör ditt yttersta för att hitta lösningar och skapa kundnöjdhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.För att lyckas i tjänsten som it-generalist bör du ha följande kompetens:
• Brinnande teknikintresse och vilja att utvecklas inom it
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom it
• Kunskap i Windows, Office365, VMware, Citrix, Cisco, Fortinet och HPE Aruba är meriterande
• Flytande svenska i tal och skrift samt behärska engelska
• B-körkort och tillgång till egen bil

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via therese.hultgren@atea.se eller Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via caroline.elmqvist-olsson@atea.se. Under semesterperioden läser vi mejlen sporadisk men vi återkopplar till dig så snart vi har möjlighet.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb